ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Η GM Productions και η Info Sport Media ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον φωτογράφο, σκηνοθέτη, chief managing director και photo editor της διαδικτυακής πολιτιστικής πλατφόρμας Books and Style, Peter Tamas.

Ο κύριος Tamas αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τμήματος φωτογραφίας της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Μακρή, «Οι χήρες και οι μακαρίτες».

Ο φωτογράφος Peter Tamas γεννήθηκε στην Ουγγαρία. Σπούδασε στο Kodolányi János College όπου έλαβε το πτυχίο ειδικευμένου οικονομολόγου στον τομέα του Τουρισμού και του Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ. Κατόπιν σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Pécs όπου και έλαβε το δεύτερο πτυχίο του (Economist possessing in Law Degree). Κατόπιν εργάστηκε ως Οικονομικός Αναλυτής σε πολυεθνική εταιρεία.

Με τη Φωτογραφία ασχολείται επαγγελματικά από τα είκοσί του χρόνια, όπου και εξασκήθηκε σε διαφορετικά είδη φωτογραφίσεων (αθλητικές διοργανώσεις κ.ά) και στην επεξεργασία/εκτύπωση σε σκοτεινό θάλαμο.

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Εργάστηκε στον τουριστικό τομέα καθώς επίσης και σε διάφορα πρότζεκτ πολυεθνικών εταιρειών στον τομέα της πληροφορικής.

Παράλληλα συμμετείχε ως φωτογράφος σε πολλά πρότζεκτ (εκδόσεις βιβλίων, ταινίες μικρού μήκους, φωτογραφίσεις κοινωνικού περιεχομένου, εκδηλώσεις, συνεντεύξεις κ.ά). Τα έργα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες και έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις.

Συμμετείχε, επίσης, ως σκηνοθέτης και καμεραμάν σε τηλεοπτική εκπομπή (συνεντεύξεις, οδοιπορικά κλπ.), ενώ παράλληλα ασχολείται με τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση επιδείξεων μόδας.

Έχει βραβευτεί για την προσφορά και το έργο του από τον «Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων».

* Το www.booksandstyle.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας της παράστασης «Οι χήρες και οι μακαρίτες».


Credits: Ο Peter Tamas φωτογραφήθηκε από τη Μαρία Ναούμ το 2016.

Books and Style

Books and Style