ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Αγαπάς τη μόδα, την τέχνη ό,τι αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία;

Εμπνέεσαι με τη μοντέρνα οπτική των νέων δημιουργών και παθιάζεσαι να ανακαλύπτεις τους ταλαντούχους;

Ενημερώνεσαι αδιάκοπα για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και για σένα τόσο η μόδα όσο και η τέχνη είναι δύο έννοιες αλληλένδετες;

Αν γνέφεις καταφατικά, τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό event στην Ελλάδα, το σημείο συνάντησης των νέων δημιουργών, το Νew Generation Fashion Lines (NGFL).

Έρχεται στις 13 και 14 Απριλίου στον Πολυχώρο «Αθηναΐς», για να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Στο NGFL η μόδα και η τέχνη συναντιούνται και συνυπάρχουν αρμονικά. Μας υπενθυμίζουν ότι κάθε έκφανση του δημιουργικού και ανήσυχου πνεύματος της νέας γενιάς έχει να προσφέρει πολλά.

Οι νέοι σχεδιαστές μόδας και οι νέοι καλλιτέχνες εκθέτουν το δικό τους αποτύπωμα και μας προσκαλούν σε ένα διήμερο event, το οποίο αποτελεί το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, γιατί έγινε ο μόνος θεσμός με την ταυτότητα της νέας γενιάς.

Σε ένα event που στόχο του έχει να αναδείξει το έργο τους και το ταλέντο τους και να τους φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας και το ευρύτερο κοινό. Μία δίοδος επικοινωνίας και παρουσίασης του ανήσυχου δημιουργικού πνεύματος των new creators, που αξίζει να δεις.

16 ταλαντούχοι νέοι σχεδιαστές μόδας, σε 16 διαφορετικά catwalks, στα οποία την καλλιτεχνική υπογραφή βάζει ο Μιχάλης Πάντος, θα παρουσιάσουν συλλογές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2020. Ανάμεσά τους, τμήματα τελειόφοιτων κάτω από την ομπρέλα των σχολών τους και μία διεθνής συμμετοχή που θα συζητηθεί.

Κοσμήματα και αξεσουάρ από προικισμένους designers θα παρουσιαστούν σε installations και θα σου δείξουν τη μόδα μέσα από τη δική τους οπτική.

Περισσότεροι από 40 εικαστικοί καλλιτέχνες μέσα από την art exhibition με τον τίτλο «TRIFEROTITA», σίγουρα θα εντυπωσιάσουν με τα έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας και mixed media που θα παρουσιάσουν. Την εικαστική επιμέλεια έχει ο Χρήστος Πετρίδης.

Σημαντική είναι η υποστήριξη στους σχεδιαστές από πρωταγωνιστές του χώρου της μόδας. Η εταιρία FASHION EROTOKRITOS για μια ακόμη χρονιά προσφέρει 50% στα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις συλλογές.

Hair styling sponsor είναι η Paul Mitchell, η εταιρία που παγκοσμίως βρίσκεται κοντά στους νέους.

Make-up sponsoring από τη σχολή Freddy make up stage, του μοναδικού Freddy Kalobratso.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα προσφέρουν υποτροφίες και θα υποστηρίξουν τους νέους δημιουργούς και το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα του οποίου το έργο θα στηρίξει δυναμικά το 6ο NGFL.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός με τίτλο «Παρουσίασε το έργο σου», στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες στο ανοιξιάτικο NGFL, θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους. Τα δώρα που θα προσφερθούν στους δύο νικητές είναι:

1) Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ύδρα, προσφορά του Versus Travel και συνέντευξη σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό.
2)
3) Συνέντευξη σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό κι ένα ζευγάρι γυαλιά προσφορά των Urban Owl.

Mείνετε συντονισμένοι!

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι και το https://booksandstyle.gr

Quick info
• Πότε: Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου 2019
• Ώρες: 11.00 -21.00
• Που: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα
• Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687
• Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου
Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

Books and Style

Books and Style