Τίτλος: Η δύναμη του πότε
Συγγραφέας: Michael Breus
Μεταφραστής: Χρήστος Μπαρουξής
Κατηγορία: Ψυχολογία, Προσωπική ανάπτυξη
Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α.
Εκδόσεις Διόπτρα

ISBN: 978-960-605-272-9, σελ. 440, τιμή: 15.50 €, Ημ. έκδοσης: 27/09/2017

Κάνετε το τεστ του χρονότυπου και μάθετε για τη δύναμη του πότε…
Αποκτήστε από σήμερα μια ζωή γεμάτη ενέργεια, υγεία και παραγωγικότητα!
Οι περισσότερες συμβουλές εστιάζουν στο τι να κάνετε ή πώς και αγνοούν το πότε της επιτυχίας. Νέες εμπεριστατωμένες έρευνες, όμως, αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια σωστή ώρα να κάνουμε τα πάντα, βάσει της βιολογίας και των ορμονών μας.
Όπως αποδεικνύει ο δρ Michael Breus, αν ακολουθείτε το εσωτερικό σας ρολόι για να μεγιστοποιήσετε την υγεία, την ευτυχία και την παραγωγικότητά σας είναι εύκολο, συναρπαστικό και διασκεδαστικό.
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό πρόγραμμα για να επανασυντονιστείτε με τον φυσικό βιορυθμό σας, κάνοντας μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες.
Αφού απαντήσετε στο αναλυτικό Ερωτηματολόγιο Βιοχρόνου και μάθετε τον Χρονότυπό σας, θα ανακαλύψετε ποια είναι η καλύτερη ώρα να κάνετε πενήντα και πλέον διαφορετικές δραστηριότητες.
Μέσα από συναρπαστικά δεδομένα, διασκεδαστικά τεστ προσωπικότητας και οδηγίες που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε, αυτό το βιβλίο αποτελεί το απόλυτο εγχειρίδιο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Κάντε το TEST ONLINE και βρείτε τον χρονότυπό σας.

Βιογραφικό

Ο Michael Breus, Ph.D., είναι κλινικός ψυχολόγος, διπλωματούχος της Αμερικανικής Επιτροπής Ιατρικής του Ύπνου και μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ιατρικής του Ύπνου. Έχει γράψει τα βιβλία Η Δίαιτα του Γιατρού του Ύπνου: Κοιμηθείτε Καλύτερα και Χάστε Βάρος (The Sleep Doctor’s Diet Plan: Lose Weight Through Better Sleep), ένα πρωτοποριακό βιβλίο που εξετάζει τα επιστημονικά στοιχεία και τη σχέση μεταξύ της ποιότητας του ύπνου και του μεταβολισμού, και Καληνύχτα: Tο Πρόγραμμα 4 Εβδομάδων για Βελτιωμένο Ύπνο και Καλύτερη Υγεία (Gοοd Night: The Sleep Doctor’s 4-Week Program to Better Sleep and Better Health), που βρίσκεται ανάμεσα στα 100 κορυφαία best sellers του Amazon. Έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές και συνεχίζουν να αλλάζουν τις ζωές όσων τα διαβάζουν. Αρθρογραφεί στο Insomnia Blog, το οποίο εμφανίζεται σε γνωστές ιστοσελίδες, όπως οι Huffington Post και Psychology Today. Έχει αφοσιωθεί στην ενημέρωση του κοινού για τις διαγνωσμένες διαταραχές ύπνου και τη σημασία του ποιοτικού ύπνου για όλους τους ανθρώπους. Στόχος του είναι να αναπτύξει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης και επικοινωνίας. Ο Michael Breus έχει επιμεληθεί πολυάριθμα επιστημονικά περιοδικά ιατρικής και ψυχολογίας και έχει δώσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο CNN και στην εκπομπή της Oprah Winfrey.

*Σε αυτή τη στήλη αναφέρονται οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, όπως φτάνουν σε εμάς, μέσω των εκδοτικών οίκων.

Books and Style

Books and Style