ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

«Δημιουργία δεν είναι απλά αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν και να αισθανθούν», είναι το motto της Αναστασίας Γκούβα και της Ελευθερίας Δαρζέντα, οι οποίες διοργανώνουν την τρίτη κοινή έκθεσή τους, «Glam Art», για καλό σκοπό.

Όλα αυτά τα συναισθήματα θέλουν να μοιραστούν μέσα από τις δημιουργίες τους από τις 15 έως και τις 17 Δεκεμβρίου 2017, συνεχίζοντας έτσι το ταξίδι της προσφοράς. Φέτος μάλιστα συμπράττουν με τον σύλλογο «ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» που υποστηρίζει τα παιδιά του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ Κ.Α.Σ.Π. και τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

«Όταν η δημιουργία, για εμάς, ταυτίζεται όχι μόνο με την ύπαρξη αλλά και με την προσφορά, τότε η σύμπραξη, η συνέργεια και, κυρίως, η προσφορά, δεν είναι απλά μια εξέλιξη, αλλά γίνεται πράξη», αναφέρουν οι ίδιες, προσθέτοντας ότι «ετοιμάσαμε με πολλή φαντασία και μεράκι μοναδικές δημιουργίες τέχνης, κεραμικής, εικαστικού κοσμήματος και χριστουγεννιάτικων δώρων, τόσο για εσάς και όσο και για τα δώρα των αγαπημένων σας. Εγκαινιάζουμε την έκθεσή μας την Παρασκευή στις 15 Δεκεμβρίου στις 19:00, και μαζί μας στο ταξίδι της προσφοράς, θα είναι η Ειρήνη Καλαραμάκη και ο Διονύσης Κωστής, που θα επιμεληθούν μουσικά τη βραδιά των εγκαινίων μας».

Για τρεις ημέρες, 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.
Παρασκευή 18:00 έως 22:00.
Σάββατο και Κυριακή 10:00 με 22:00.
Στο Olympia Seminar and Cnference Hall,
Πριάμου 11,
Άγιος Δημήτριος.

Το Books and Style είναι Χορηγός Επικοινωνίας

GLAM ART Δελτίο Τύπου (pdf)

Books and Style

Books and Style