ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΜΠΟΥΡΙΚΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PETER TAMAS

Η ΟΜΑΔΑ ANGELS TEAM ATHENS ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, μου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Μήλας, αρχηγός της ομάδας, λίγο μετά αφού είχα τελειώσει την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που μας είχε παραχωρήσει και που μέσα εκεί μας ανέλυε όλη τη δράση τους, όπως και τον δικό του χαρακτήρα. Το επόμενο λογικό βήμα μετά από αυτή την ανακοίνωση, ήταν φυσικά να μην δημοσιευθεί η συνέντευξη. Τουλάχιστον προς το παρόν. Γιατί η Angel Team Athens σταμάτησε τη δράση της, «για πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους», όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετικό βίντεο*.Για πρώτη φορά, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε μία συνέντευξη που δεν θα δημοσιευθεί.

Για έναν κύριο που δεν επεδίωξε ποτέ τη δημοσιότητα για να προβάλει τον εαυτό του, παρά μόνο για να βοηθήσει τις αδύναμες ψυχές. «Αν έρθεις εδώ πέρα στο πάρκο, ώρες δώδεκα και μία τα μεσάνυχτα, ώρες… Batman, θα με δεις να είμαι εδώ μόνος μου, με τα τέσσερα σκυλάκια μου, να κάθομαι εκεί πέρα πάνω σ’ εκείνη την πετρούλα και για ένα δίωρο να παίζουμε. Οι επιλογές που έχω κάνει στη ζωή μου είναι το τελείως αντίθετο από το να ζητάω την προσοχή του κόσμου. Θέλω την ηρεμία μου. Έχω επιλέξει πολύ προσεκτικά ποιους θα έχω γύρω μου, τα σκυλάκια μου π.χ., και έχω φτιάξει έναν μικρόκοσμο̇ μικρόκοσμο, όπως το ακούς, με πραγματάκια τα οποία λειτουργούν για μένα, είναι πάρα πολύ μακριά από τον πολύ τον κόσμο και ζω όμορφα και ειρηνικά. Όλο το υπόλοιπο, η δημοσιότητα, έχει έναν και μόνο σκοπό. Το έργο μας».

Για έναν άντρα που κέρδισε τον σεβασμό μου με την ανεπιτήδευτη απάντησή του, όταν εγώ βλέποντας το σκληρό παρουσιαστικό του με τη θηριώδη όψη από τα τατουάζ και το ογκώδες από τη γυμναστική σώμα, θέλησα να τον προκαλέσω, λέγοντάς του ότι πιστεύω ότι είναι από τους άντρες που κλαίνε. «Πιο φλώρος από εμένα, πεθαίνεις. Αυτή είναι η απάντηση και δεν έχει τίποτε άλλο. Πιο φλώρος πεθαίνεις. Χαλβάς. Και το εννοώ. Δεν υπερβάλλω».

This slideshow requires JavaScript.

*Το βίντεο που ακολουθεί τις φωτογραφίες του Peter Tamas, είναι από την επίσημη Σελίδα Angel Team Athens –New– στο Facebook.

 

 

Books and Style

Books and Style

%d bloggers like this: