ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΜΠΟΥΡΙΚΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PETER TAMAS

Η ΟΜΑΔΑ ANGELS TEAM ATHENS ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, μου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Μήλας, αρχηγός της ομάδας, λίγο μετά αφού είχα τελειώσει την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που μας είχε παραχωρήσει και που μέσα εκεί μας ανέλυε όλη τη δράση τους, όπως και τον δικό του χαρακτήρα. Το επόμενο λογικό βήμα μετά από αυτή την ανακοίνωση, ήταν φυσικά να μην δημοσιευθεί η συνέντευξη. Τουλάχιστον προς το παρόν. Γιατί η Angel Team Athens σταμάτησε τη δράση της, «για πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους», όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετικό βίντεο*.Για πρώτη φορά, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε μία συνέντευξη που δεν θα δημοσιευθεί.

Για έναν κύριο που δεν επεδίωξε ποτέ τη δημοσιότητα για να προβάλει τον εαυτό του, παρά μόνο για να βοηθήσει τις αδύναμες ψυχές. «Αν έρθεις εδώ πέρα στο πάρκο, ώρες δώδεκα και μία τα μεσάνυχτα, ώρες… Batman, θα με δεις να είμαι εδώ μόνος μου, με τα τέσσερα σκυλάκια μου, να κάθομαι εκεί πέρα πάνω σ’ εκείνη την πετρούλα και για ένα δίωρο να παίζουμε. Οι επιλογές που έχω κάνει στη ζωή μου είναι το τελείως αντίθετο από το να ζητάω την προσοχή του κόσμου. Θέλω την ηρεμία μου. Έχω επιλέξει πολύ προσεκτικά ποιους θα έχω γύρω μου, τα σκυλάκια μου π.χ., και έχω φτιάξει έναν μικρόκοσμο̇ μικρόκοσμο, όπως το ακούς, με πραγματάκια τα οποία λειτουργούν για μένα, είναι πάρα πολύ μακριά από τον πολύ τον κόσμο και ζω όμορφα και ειρηνικά. Όλο το υπόλοιπο, η δημοσιότητα, έχει έναν και μόνο σκοπό. Το έργο μας».

Για έναν άντρα που κέρδισε τον σεβασμό μου με την ανεπιτήδευτη απάντησή του, όταν εγώ βλέποντας το σκληρό παρουσιαστικό του με τη θηριώδη όψη από τα τατουάζ και το ογκώδες από τη γυμναστική σώμα, θέλησα να τον προκαλέσω, λέγοντάς του ότι πιστεύω ότι είναι από τους άντρες που κλαίνε. «Πιο φλώρος από εμένα, πεθαίνεις. Αυτή είναι η απάντηση και δεν έχει τίποτε άλλο. Πιο φλώρος πεθαίνεις. Χαλβάς. Και το εννοώ. Δεν υπερβάλλω».

*Το βίντεο που ακολουθεί τις φωτογραφίες του Peter Tamas, είναι από την επίσημη Σελίδα Angel Team Athens –New– στο Facebook.

Η ΟΜΑΔΑ ANGELS ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ANGELS ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ.————————–Ενημέρωση δημοσίευσης 13/05/2018Ανακοίνωσα τον λόγο που έκλεισε η ομάδα σε αυτό το βίντεο. Καθώς και το τι πρέπει να κάνετε για να ανοίξει ξανά. Παρακαλώ δείτε το.https://www.facebook.com/629165737429589/videos/656496098029886/————————–Για πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους, αποτραβιέμαι από όλα. Από παντού. Σταματάω την δράση μου και κλείνομαι στον εαυτό μου. Δεν έχω να σας πω για πόσο ή μέχρι πότε, αν είναι προσορινό ή μόνιμο. Δεν έχω να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω.Μακάρι να το ξεπεράσω, μακάρι να πάνε όλα καλά, και να είμαστε ξανά πάλι μαζί. Μακάρι! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για την υποστήριξή σας, και την απίστευτη αγάπη σας. Χωρίς εσάς, δεν θα είχαμε κάνει το καλό που κάναμε στις ψυχούλες αυτές. Ένα τεράστιο συγνώμη, στα μέλη μου, στα παιδιά που στήριξαν το όραμά μου δίνοντας πολλές ώρες από τον χρόνο τους, αλλά και την καρδιά τους την ίδια! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Σφίγκεται το στομάχι μου, γιατί αισθάνομαι ότι σας πρόδωσα. Ελπίζω να με καταλάβεται… ελπίζω να με συγχωρέσεται. Ένα ακόμα μεγαλύτερο συγνώμη, στις ψυχούλες αυτές που είχα αναλάβει να προστατεύω, και πίστεψα μέσα μου ότι θα κάνω διαφορά στην Ελλάδα και θα κάνω την ζωή τους καλύτερη! ΣΥΓΝΩΜΗ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ!! Δεν θα σταματήσω ποτέ να σας αγαπάω και να σας προσφέφω, αλλά δεν τύρισα την υπόσχεσή μου να σας αλλάξω την ζωή και την κατάσταση στην Ελλάδα. Θα το κάνω μέσα στον μικρόκοσμό μου από εδω και πέρα.Σας αγαπάω όλους!Σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που είχαμε μαζί!

Posted by Angels Team Athens -New- on Wednesday, 18 April 2018

 

 

Books and Style

Books and Style