ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Ο Ιάσων βιώνει την προσωπική του περιπέτεια, προσπαθώντας να συνυπάρξει με τα στερεότυπα που ορίζει η κοινωνία.

Ανακαλύπτοντας τη δική του αλήθεια, αντιμετωπίζει δυσκολία επικοινωνίας όχι μόνο με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό του.

Προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα πιο τολμηρά όνειρά του, ζώντας σύμφωνα με τα δικά του θέλω και όχι με αυτά που του επιβάλλει το κατεστημένο.

Μια περιπέτεια ζωής που αναδεικνύει τη σημασία της αυτογνωσίας και της ουσιαστικής αγάπης, μακριά από στεγανά και παρωπίδες.

Ο ήρωας του βιβλίου δηλώνει: «Δεν προτίθεμαι να προκαλέσω τη συμπάθεια του αναγνώστη. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Επιθυμώ, όμως, να τον προτρέψω να αντιληφθεί ότι η μη αποδοχή του διαφορετικού εμποδίζει την ισονομία που πρέπει να είναι δεδομένη στη δημοκρατική κοινωνία που ζούμε!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Μελίνα Τούντα είναι καθηγήτρια γαλλικών και μητέρα δυο παιδιών. Το 2019 ίδρυσε τις Εκδόσεις Ζενίθ με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των συγγραφέων και των έργων τους.
Το 2021 απέσπασε το δεύτερο βραβείο παραμυθιού με τίτλο Διώχνοντας τη λύπη στο Παρίσι (κατοχυρωμένη ιδέα) στον 21 ο λογοτεχνικό διαγωνισμό της εταιρείας
Τεχνών Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου. Το 2020 στον 20ο λογοτεχνικό διαγωνισμό της ίδιας εταιρείας απέσπασε το δεύτερο βραβείο διηγήματος με τίτλο ο Υ(ιός) και το τρίτο βραβείο παραμυθιού με τίτλο Μπρούνο ένας πιστός φίλος.
Το 2013 στον 13ο λογοτεχνικό διαγωνισμό της ίδιας εταιρείας απέσπασε το τρίτο βραβείο παραμυθιού με τίτλο Νίνα η ιστορία μιας όμορφης κίτρινης πεταλούδας.

Έργα της που κυκλοφορούν:

Αθώρητη Ψυχή 2023
Νίνα, η ιστορία μιας όμορφης κίτρινης πεταλούδας 2023
Διώχνοντας τη λύπη στο Παρίσι 2022
Χαραγμένη Διαδρομή 2021
Γκρίζος Αέρας 2019
Αθέατη Απειλή 2018
Η Αγάπη ΔΕΝ Πονάει 2017
Έτσι κι αλλιώς… Καλημέρα 2012

ISBN: 978-618-5490-72-0
Σελίδες: 260
Τιμή: 15 €
Διαστάσεις: 14 Χ 21
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΖΕΝΙΘ

Books and Style

Books and Style