ΡΟΚΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Γεννήθηκε στα «τρελά νερά» της Χαλκίδας εν έτη 1983 και σήμερα μεγαλώνει σαν πολίτης του κόσμου. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ζει στην Μεγάλη Βρετανία, όπου σπουδάζει Χειροπρακτική στο AECC, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθλητική Διατροφή και Απόδοση στο Πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο. Ανέκαθεν η υγεία, η άθληση και η διατροφή ήταν τομείς που τον συνέπαιρναν.

Συνεργάζεται με ηγετικές προσωπικότητες στον χώρο της διατροφής, της άσκησης και της αποκατάστασης νευρομυϊκών και μυοσκελετικών παθήσεων. Παράλληλα, εργάζεται σε χώρους εκγύμνασης, κλινικές αποκατάστασης, αλλά και ως προσωπικός γυμναστής. «Οι Αρχαίοι Έλληνες μοίραζαν απλόχερα στον κόσμο το Φως και αμφισβητούσαν τα πάντα. Η Δημοκρατία κυριαρχούσε στον τομέα της επιστήμης και γενικότερα στη Γνώση.

«Τα βήματα και τις διδαχές τους προσπαθώ να ακολουθήσω και εγώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πάντα αλλάζουν, όπως πολύ σοφά είχε πει ο Ηράκλειτος, και από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα, σε 5 χρόνια τα μισά μπορεί να μην ισχύουν. Αυτή είναι η αέναη μάχη της επιστήμης. Δεν γνωρίζει ποτέ σε ποια όχθη θα καταλήξουν τα ευρήματά της. Στην όχθη της αποδοχής ή της απόρριψης; Για αυτό σκοπός μου δεν είναι μόνο η ενημέρωση γύρω από ένα θέμα, αλλά ο προβληματισμός και η γέννηση ερωτημάτων», θεωρεί ο Ρόκκο.

Books and Style

Books and Style