ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΞΑΝΘΟ

Η  πρώτη ποιητική συλλογή «Από αίμα σε αίμα» του Αλέξανδρου Μαράκη-Μπούρκα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιωλκός. Εδώ και 1 χρόνο κάνει το ταξίδι της στις βιβλιοθήκες, τα βιβλιοπωλεία και στις καρδιές των αναγνωστών.

Στις 22 Δεκέμβρη, λίγες μέρες πριν μας αφήσει κι αυτή η χρονιά, στις 18.00 το απόγευμα στον ατμοσφαιρικό χώρο του MONK, παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή «Από αίμα σε αίμα» του Αλέξανδρου Μαράκη-Μπούρκα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Αλέξανδρου Μαράκη-Μπούρκα εκκινεί από το σήμερα και φτάνει μέχρι τα άδυτα της παιδικής ηλικίας του δημιουργού. Η συλλογή εισάγεται με δυο ποιήματα που έχει γράψει ο πατέρας του ποιητή και καταλήγει στα δικά του, Από αίμα σε αίμα. Μας μιλάει για την απώλεια, την ανιδιοτελή αγάπη, τη μοναξιά και την υποκρισία της εποχής, αλλά με ένα δικό του χρώμα. Πώς θα ήταν ο κόσμος αν όλοι ζούσαμε τα παραμύθια που ονειρευόμασταν; Με διάθεση ειλικρίνειας και αγάπης, ο δημιουργός μοιράζεται πολλά κομμάτια του εαυτού του, με την ελπίδα να ξεκλειδώσει και να αγγίξει βαθύτερα τον αναγνώστη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν αλφαβητικά οι:

Μαλταμπέ Μαρία- Ηθοποιός- εκπαιδευτικός θεάτρου

Ξάνθος Θάνος:  Φιλόλογος-Δημοσιογράφος

Θα απαγγείλουν ποιήματα με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:

Γεωργαλάς Δημήτρης

Καραστέργιος Νίκος

Μαράκης-Μπούρκας Αλέξανδρος

Παπαλεξίου Νεκτάριος

Η βραδιά υπόσχεται πολλές guest εμφανίσεις, εκπλήξεις και φυσικά πολλά βιβλία! 

Πληροφορίες:

22/12 στις 18.00

Monk (Καρόρη 4, Μοναστηράκι) 

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο και ηλεκτρονικά

https://iolcos.gr/eshop/titlos/aima-se-aima/

 

 

Books and Style

Books and Style