ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Εκεί που περπατάς αμέριμνος στη Βεΐκου, πέφτεις πάνω σε έναν policeman που σου ζητά την ταυτότητά σου. Κατ’ αρχάς, μη βρίσεις (απ΄ έξω σου˙ βρίσε όσο θες από μέσα σου), διατήρησε την ψυχραιμία σου, γιατί δικαιούνται να το κάνουν. Εσύ, όμως, τι δικαιούσαι να κάνεις; Πώς θα βρεις, άραγε, το δίκιο σου;
Μη φοβάσαι άλλο, παιδικέ μου φίλε, διότι η λύση στον νομικό αλφαβητισμό είναι πλέον εδώ! Το Πόσο δίκαιο έχεις είναι ο απόλυτος οδηγός για την απομυθοποίηση του κόσμου των νόμων και των νομικών συστημάτων. Καθημερινά νομικά ζητήματα και νομικές έννοιες παρουσιάζονται και αποσαφηνίζονται με απλά παραδείγματα και μπόλικη δόση χιούμορ.

Αυτό το βιβλίο είναι ο τέλειος σύντροφος για όποιον θέλει να περιηγηθεί εύκολα στην πολυπλοκότητα του νομικού κόσμου. Είτε είσαι businessman, είτε φοιτητής είτε απλά κάποιος που θέλει να ενημερώνεται, το Πόσο δίκαιο έχεις είναι ο γυμναστής των νομικών μυών σου, που θα απελευθερώσει τη νομική ιδιοφυΐα μέσα σου, παιδικέ μου φίλε.
Πόσο δίκαιο έχεις: ένας οδηγός πλεύσης στο ελληνικό νομικό σύστημα για όλους, από τη Νεφέλη Μεγκ, δημιουργό του podcast Μπούκλα 99,
με περισσότερες από 1.000.000 ακροάσεις.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νεφέλη Mεγκ γεννήθηκε το 1997 στην πόλη των νερών, την Έδεσσα. Στις πανελλαδικές εξετάσεις αρίστευσε και, ενώ η επιθυμία της ήταν να σπουδάσει κινηματογράφο, έκανε το χατίρι των γονιών της και επέλεξε τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2020 με άριστα και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου, ωστόσο αποφάσισε να τα αφήσει όλα στην άκρη και να ασχοληθεί με την κωμωδία και το Youtube. Μέσα από τα βίντεο και τα instagram posts ενημερώνει και αναλύει με απλό, κατανοητό αλλά και κωμικό τρόπο καθημερινά νομικά ζητήματα. Η πρωτοτυπία της να εκλαϊκεύσει τη νομική και να την κάνει προσιτή και ευχάριστη στο ευρύ κοινό έφερε γρήγορα την επιτυχία και συνεπώς την αναγνωρισιμότητα. Το βιβλίο Ποσό δίκαιο έχεις είναι το πρώτο που εκδίδει, και ακολουθεί τον πρωτότυπο τρόπο να μας μιλάει για δύσκολους νομικούς όρους κάνοντάς το ανάλαφρα και ευχάριστα για τον αναγνώστη.

ISBN: 978-618-215-098-6
Τιμή: 15,37 με ΦΠΑ
Σελίδες: 320
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ

Books and Style

Books and Style