ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΗ

Γεννήθηκα στον Πειραιά, Μάη μήνα, τότε που ακόμα υπήρχαν ρόδα για ν’ ανθίσουν στις αυλές. Μεγάλωσα στη Νίκαια, στο προικώο της μάνας, και άσφαλτος στρώθηκε έξω από το σπίτι μας, όταν ήμουν 10 χρονών.

Δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και μια ιδιωτική σχολή Λογιστών-Γραμματέων, όσα πρόλαβα να κάνω πριν τον έρωτα, που στην περίπτωση τη δική μου, δεν άργησε ούτε μια μέρα! Μηn σου πω πως ήρθε και πριν την ώρα του…

Έντεκα χρόνια ταξίδια με πλοία, φορτηγά και δεξαμενόπλοια, στις πέντε θάλασσες του κόσμου, ήταν το σπουδαιότερο ΑΕΙ από το οποίο αποφοίτησα επιτυχώς. Μάνα στα 30 και κάτι και… τα κεφάλια μέσα!

Μία δεκαετία μετά ξεκίνησα την επιμόρφωση. Ήξερα πως κάτι είχα αφήσει στη μέση όταν άνοιξα την πόρτα στον έρωτα. Ο καλλιτέχνης μέσα μου είχε πια επαναστατήσει, αλλά τόσα χρόνια στην αφάνεια είχε χάσει την ταυτότητα και τον προσανατολισμό του.

Επαγγελματικό μακιγιάζ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ), Αφήγηση και Δημιουργική γραφή (Σάσα Βούλγαρη), Δημιουργική Γραφή και Επιμέλεια Κειμένων (Αλέξανδρος Ασωνίτης – Ανοιχτή Τέχνη) και δεκάδες βεβαιώσεις παρακολούθησης σχετικών και άσχετων σεμιναρίων, λίγο τα λάθη, λίγο τα πάθη και ο χαρακτήρας μου, με έφτασαν ως εδώ.

Ένα μυθιστόρημά μου, η «ΜΟΙΡΝΑ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ» από τις Εκδόσεις Λιβάνη, η προίκα μου (χώρια το τεσσάρι του πατρός). Συνήθειά μου αγιάτρευτη να ανακαλύπτω τη θετική πλευρά της ζωής, κουσούρι από τα σεμινάρια Αυτογνωσίας.

«Η Αγάπη είναι το δώρο του Θεού στον άνθρωπο», η αγαπημένη μου φράση.

Books and Style

Books and Style