ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 
ΑΓΡΙΝΙΟ
ΩΡΑ .20:45

Είσοδος: 18€ , Προπώληση: 14€, Άνεργοι – Φοιτητές – Γ’ Ηλικία – Ευπαθείς ομάδες: 12€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 698942 4555
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα! Έξι ήρωες της φαντασίας που  μπορεί όμως να είναι και πρωταγωνιστές της διπλανής μας πόρτας. Ξεσηκώνουν το κοινό μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα. Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία που κάνει τον θεατή να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια. Κύριο χαρακτηριστικό η «Παράδοσή μας». Η Παράδοσή μας σε… όλα. Ο σύζυγος και πατέρας (Χρυσόστομος Σωφρόνης), ιδιοκτήτης  Παντοπωλείου,  ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα. Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά), φιλάργυρος, τσιγκούνης, άπιστος, παραδοσιακός. Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου) Πόντια που δενμιλάει ποντιακά αλλά και αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Χρυσόστομος, γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική, μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. Η Πανάγιο Σοφρώνη θυγατέρα και η επανάσταση στην Οικογένεια. Γιάγκος Σωφρόνης ο υιός, αιώνιος φοιτητής, τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη. Ο Βαγγέλης Σκώτης – συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας, νομίζει πως είναι Σκωτσέζος λόγω επιθέτου. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία, πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης ο οποίος χώνει την μύτη του παντού, τρυπώνει παντού όπως και η βελόνα… Έρωτες, περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, αρραβώνες, επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις… Όλα τα υλικά μαζί  μτα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες, αβίαστο – ασταμάτητο γέλιο, υπέροχος φωτισμός, μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας – έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή την  KΩMΩΔIA  ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Κείμενα – σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φωτογραφία: Peter Tamas Δημιουργοί Video : Make Art Astakos (cinematography) – Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)

Ενδυματολόγος: S.M  –  Τις Γυναίκες  ηθοποιοί έντυσε :  IQ FEMALE CLOTHING – Οι  Άντρες  ηθοποιοί τα κατάφεραν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια.

Κατασκευή σκηνικών:  Per. Pristouris  – Σκηνικά – Yλικά: RAVAGO (BUILDING SOLUTIONS)  – Χορογραφίες: Τζίνα Κωνσταντιδάκη –  Ήχος -Φώτα:  STUDIO GM

Τραγούδι Παράστασης – Μουσική -ενορχήστρωση – Στίχοι : Κυριάκος Γαληνός

Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής – Μουσική: Άκης Μελής

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :  G. MAKRIS Productions ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: G Makris Productions

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ – ΜΑΙΡΗ ΒΛΟΥΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗ – ΡΟΔΟΘΕΑ ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗ – ΑΡΕΤΗ ΤΣΙΑΜΠΟΚΑΛΟΥ

Guest Star:  ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ

Μια θεατρική Παράσταση που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2024 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη ,παραδοσιακή .Μια κωμωδία παλιάς κοπής αλλά τόσο επίκαιρη. Μια κωμωδία Παραδοσιακή. Μια θεατρική Παράσταση που πρέπει να απολαύσουν όλοι.

Books and Style

Books and Style