ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Η συγγραφέας/διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο, με τίτλο «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΑΥΤΟ ΣΟΥ» την Δευτέρα 5 Ιουλίου και ώρα 20:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου «Αθηναίων Πολιτεία», με θέα την Ακρόπολη.

Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου 33 (δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ: Θησείο).

Προλογίζει: Χρήστος Γ. Τζανάκος – ΜΒΑ Διεθνής Διοίκηση, Ποιητής

Μιλούν:

  • Γιόλα Αργυροπούλου/Παπαδοπούλου – Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ποιήτρια
  • Δρ. Φίλιππος Νικολόπουλος – Πρώην Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο University of Indianapolis/Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, Καθηγητής στο Webster University/Πανεπιστημιούπολη  Αθηνών,  Δικηγόρος του Θεατρικού Μουσείου, Λογοτέχνης

Το βιβλίο «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΑΥΤΟ ΣΟΥ» είναι ο απόλυτος οδηγός βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας. Μας βοηθάει βήμα-βήμα, να διερευνήσουμε, να κατανοήσουμε και να αξιοποιήσουμε, στο έπακρο, τις ικανότητες που δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε, με αποτέλεσμα να τις κρατάμε ανενεργές.

Αυτές οι ικανότητες δεν είναι άλλες, από τον ανώτερο εαυτό μας, τον Υπερεαυτό μας.

Με την ανακάλυψη του Υπερεαυτού μας, απελευθερώνεται όλη αυτή η ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να φτάσουμε στην αυτοπραγμάτωση. Πρόκειται για μια εμπειρία ψυχικής επαναφοράς, στις πραγματικές επιθυμίες και αξίες μας και τη σύνδεση τους με τους στόχους που βάζουμε.

Έτσι, αποκτάμε πλήρη έλεγχο της ζωής μας και μπορούμε εμείς πλέον, να κατευθύνουμε την ευτυχία, την ευημερία, την πληρότητά μας, εκεί που θέλουμε και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι ή οι συγκυρίες.

Books and Style

Books and Style