ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Την Πέμπτη 20 Μαίου 2021 απονεμήθηκαν σε κλιμα χαράς αλλά «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω των περιοριοριστικών μέτρων, τα Βραβεία Κοινού του Πολιτιστικού Φορέα DREAMTEAM, στους 3 νικητές – συμμετέχοντες εικαστικούς της καλλιτεχνικής παρουσίασης PRIVE ART II!

Η καλλιτεχνική αυτή δράση στη οποία συμμετείχαν 25 δημιουργοί παρουσιάζοντας 76 έργα, πραγματοποιήθηκε στα TEO Hair Design Δροσιάς και διήρκησε 24 ημέρες. Η ουσιαστικά prive αυτή έκθεση Τέχνης απευθυνόταν μόνο στους προς εξυπηρέτηση προγραμματισμένους πελάτες της εταιρίας, οι οποίοι ψήφιζαν για το ωραιότερο κατά την κρίση τους έργο.

Το πρώτο Βραβείο απονεμήθηκε στην εικαστικό κυρία Μαγγιώρου Όλγα για το έργο της RED POPPIES. Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στον εικαστικό Καραπάνο Ιωάννη για το έργο του Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και το τρίτο βραβείο απονεμθήθηκε στον εικαστικό κύριο Λιάλιο Ανδρέα – andriano.arte για το έργο του LA DONNA ELEGANTE ! Οι νικητές πέραν των βραβείων, παρέλαβαν όμορφα δώρα και κυρίως χαρά, αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωση για τις δημιουργίες και τη Τέχνη τους!

Η Dreamteam τηρώντας πάντα όλα όσα υπόσχεται, πραγματοποίησε πρώτη πανελλαδικά για το 2021 τις δύο εικαστικές δράσεις PRIVE ART I & II, συνολικής διάρκειας δύο μηνών, φιλοξενώντας 130 έργα και 48 καλλιτέχνες, οι οποίες είχαν εμπορικό και συλλεκτικό ενδιαφέρον και μεγάλη δημοσιότητα. Κατά γενική ομολογία και οι δύο παρουσιάσεις που είχαν ελεύθερο θέμα, ήταν άρτιες, ποικιλόμορφες και άφησαν τις θετικότερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες επισκέπτες τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που για ακόμη μία φορά ήταν κοντά μας, τους εικαστικούς δημιουργούς για την εμπιστοσύνη και τη σύμπραξη και φυσικά τη διεύθυνση των TEO Hair Design Δροσιάς κύριο Ζούβελο Γεώργιο για τη φιλοξενία των εικαστικών μας παρουσιάσεων στον υπέροχο χώρο!

Φωτογραφίες: Παναγιωτοπούλου Παρασκευή

Πετρίδης Χρήστος
Πρόεδρος Dreamteam

facebook & instagram: dreamteam.org.gr

Books and Style

Books and Style