ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Εκτός από αυτούς που ακολουθούν τη μόδα, υπάρχουν και εκείνοι που την δημιουργούν. Εσύ, πού θα εντάξεις τον εαυτό σου;

Είναι η μόδα τέχνη ή μήπως είναι η τέχνη μόδα; Εσύ τι νιώθεις κάθε φορά που σχεδιάζεις, κάθε φορά που στέκεσαι μπροστά σε έναν λευκό καμβά, κάθε φορά που παίρνεις στα χέρια σου τα πατρόν για την επόμενη συλλογή σου;Ως νέος δημιουργός γνωρίζεις ότι δεν έχεις επιλέξει ένα ακόμα επάγγελμα. Είναι όνειρο ζωής που προϋποθέτει εκτός από ταλέντο και τεράστια υπομονή, αυστηρές επιλογές και καίριες αποφάσεις για την πραγμάτωση των στόχων σου χωρίς να χάσεις την ταυτότητά σου.Πριν όμως καταλήξεις σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις το έργο σου. Μία αφετηρία για ν’ ανοίξεις τα φτερά σου και να θέσεις τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα.

Για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στον απόλυτο θεσμό για τη νέα γενιά Ελλήνων δημιουργών, το New Generation Fashion Lines (NGFL).Το ΝGFL τα τελευταία χρόνια αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των νέων Ελλήνων δημιουργών που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά και το ταλέντο τους, με κεντρικό άξονα τη μόδα και την τέχνη.Είναι η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα με ταυτότητα των νέων ταλαντούχων σχεδιαστών μόδας, αξεσουάρ, κοσμημάτων, ζωγραφικής, φωτογραφίας, μικρογλυπτικής και street art, με στόχο να τους φέρνει σε επαφή με την αγορά εργασίας και το ευρύτερο κοινό.

Φέτος για 6η χρονιά θα δώσει βήμα σε new creators, έτσι ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν στο κοινό, σε δημοσιογράφους, εμπόρους και ειδικούς στον τομέα της μόδας και της τέχνης. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα στους νέους δημιουργούς που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους στις 13 και 14 Απριλίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς, στον Βοτανικό, δεν απομένει παρά να δηλώσεις συμμετοχή!Προτού δηλώσεις συμμετοχή, διάβασε τις προϋποθέσεις.

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος

Τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών αλλά και σχεδιαστές που ενεργοποιούνται έως και 5 χρόνια.

● Σχεδιαστές κοσμημάτων ή αξεσουάρ
● Σχεδιαστές παπουτσιών
● Σχολές μόδας
● Σχεδιαστές υφασμάτων
● Καλλιτέχνες κολάζ
● Γελοιογράφοι
● Ζωγράφοι
● Φωτογράφοι
● Street Artists κ.ά.Επίλεξε τον τομέα σου

Catwalks «Fall-Winter ’19 – ‘20»

Στο 6th NGFL ανερχόμενοι fashion και jewelry designers θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2019-2020, τις δικές τους προτάσεις υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού fashion expert Μιχάλη Πάντου.Installations

Νέοι δημιουργοί «ενεργοποιούν» τον χώρο μέσα από κατασκευές που «βλέπουν» τη μόδα… αλλιώς.

Art Exhibition με θέμα «TRIFEROTITA»

Η έκθεση με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας δίνει το βήμα σε νέους καλλιτέχνες να επικοινωνήσουν την τέχνη τους.Επιμέλεια εικαστικών: Χρήστος Πετρίδης

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ!Quick info

Πότε: 13 – 14 Απριλίου

Πού: Πολυχώρος Αθηναϊς, Βοτανικός

Διοργάνωση: Stalexpo

Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη ΟικονόμουWebsite: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Books and Style

Books and Style