ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Η DREAMTEAM, πιστή σε πρωτοπόρες δράσεις συλλογικότητας #giaenankaliterokosmo και με σκοπό να μοιράζει τη χαρά σε εκείνους που την έχουν ανάγκη, όπως λέει και το slogan της #wesharethehappiness, για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου) ωθεί και προωθεί την Τέχνη προς τον σκοπό αυτό αυτό με τη δράση LOVE THE STRAYS DIGITAL! 

Το πολυμορφικό φεστιβάλ Τέχνης LOVE THE STRAYS ξεκίνησε το 2016 στην Αθήνα ως real time έκθεση – φεστιβάλ με πάρα πολλά δρώμενα, ταξίδεψε σε άλλες πόλεις και έκτοτε πραγματοποιείται σε διάφορες μορφές με έναν και μόνο σκοπό: τη παροχή βοήθειας στα Αδέσποτα Ζώα μέσω των εφαρμοσμένων Τεχνών.

Με τα ιδρυτικά της στελέχη η Dreamteam, που είναι πρόσωπα γνωστά Πανελλαδικά για τις φιλοζωικές και  καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες και παραγωγές και με τη σύμπραξη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώνει ξανά μία πλειάδα εικαστικών καλλιτεχνών ώστε όλοι μαζί να αποδείξουν πως η Τέχνη μπορεί και γίνεται πραγματικός αρωγός βοήθειας και προσφοράς.

Έτσι, σκοπός της δράσης LOVE THE STRAYS DIGITAL για το 2022 είναι, η DREAMTEAM να προωθήσει προς αξιοποίηση έργα Τέχνης ελευθέρου ή φιλοζωικού περιεχομένου πολλών και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, καθώς και παρουσιάσεις των εικαστικών δημιουργών και άρθρα, στα ΜΜΕ, ώστε να βοηθηθούν Φιλοζωικά Σωματεία σε Εύβοια και Αιτωλοακαρνανία που παράγουν σημαντικό και αξιοσέβαστο Έργο.

Με την πεποίθηση πως «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ», η DREAMTEAM καλεί τον κάθε άνθρωπο να διαδώσει το μήνυμα της Φιλοζωίας και της Προστασίας των Αδέσποτων Ζώων και ταυτόχρονα προάγει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η δημοσιοποίηση των έργων Τέχνης και των σχετικών άρθρων στα ΜΜΕ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000  και στο email: dreamteam.org.gr@gmail.com

www.dreamteam.org.gr

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr

 

Books and Style

Books and Style