ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE (ΠΗΓΗ: ΔΤ DREAM TEAM)

Το Γυναικείο Κίνημα «Άθληση και Υγεία» του Α.Σ. «Πυρρίχιος» Ασπροπύργου, διοργανώνει μία λαμπερή εκδήλωση μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο Dream Fashion Charity Gala.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 15 Μαίου 2019 στις 19:30, στο Royal Garden – Venue στον Ασπρόπυργο.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, το Γυναικείο Κίνημα «Άθληση και Υγεία», που σκοπό έχει την προαγωγή του πολιτισμού στην Ελλάδα, με γνώμονα την προσφορά, θα δωρίσει τα έσοδα στον κοινωνικό φορέα Dreamteam, συνδράμοντας στη δράση του που είναι η προσφορά χαράς σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στην εκδήλωση αυτή, της οποίας την παρουσίαση θα κάνουν ο Πρόεδρος της Dreamteam Χρήστος Πετρίδης και η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γκούβα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον fire showman John Poniris καθως επισης και χορευτικά σύνολα από τους Dare to dance, Dead Prezz, Trudi Emilianou και Dance Soul.

Λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι διάσημοι σχεδιαστές Μάικ Νικολάτος, Όλγα Καραβερβέρη και Prince Erotokritos οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν.

Θα παρουσιαστούν επίσης δημιουργίες των V&R, iloveGlam, μαγιό από την εταιρία Erka Mare, ενώ τα καταστήματα Sessile Athens, Root Fashion, Queens, Posto Jeans και Finezza Antoniou, θα μας δείξουν τις νέες τους προτάσεις στυλ και μόδας. Τα γυαλιά που θα συνοδεύουν τα μαγιώ, θα είναι του καταστήματος Vision Aid.

Για την επιμέλεια των μαλλιών των μοντέλων θα συνδράμουν οι Fredi Ornella, Βέρρα Μισαηλίδου, Χριστίνα Παντελίδου, Ελένη Σαββίδου, Χριστίνα Αντωνιάδη, Ελένη Κωνσταντινίδη, Σοφία Αναστασιάδου. Το μακιγιάζ επιμελούνται οι Βάσω Φραγκοπούλου, Ειρήνη Αντωνιάδη, Γαλήνη Μαυροδόντη, Ναταλία Θεοδωρίδου, Άννα Αναστασιάδου και Σοφία Ναλμπάντη.

Τον ιδιαίτερο στολισμό του χώρου αναλαμβάνει το κατάστημα Beauty Store – Χειροποίητες Δημιουργίες. Την αμέριστη συνεργασία και τις υπηρεσίες τους προσφέρουν για καλό σκοπό επίσης οι Future Models, Afisso Kamenidis Graphics, Union Guard security services, Pizza Furtuna, Κοσκέρι ζαχαροπλαστεία καθώς και οι Nick Apostol/video, Jom photography, Photo studio Giorikas.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Ν. Μελετίου και άλλοι επίσημοι, θα χαιρετίσουν την εκδήλωση, ενώ θα γίνει ιδιαίτερη μνεία για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων και θα μάθετε επίσης για το Έργο της Dreamteam που αποσκοπεί σε έναν καλύτερο κόσμο.

Η είσοδος στην εκδήλωση κοστίζει 10 ευρώ με ποτό. Τα καθαρά έσοδα θα συνδράμουν για αυτό το Έργο.

Books and Style

Books and Style