ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE
(ΠΗΓΗ: ΔΤ DREAMTEAM)

Ήταν μία υπέρλαμπρη βραδιά που περιείχε τα πάντα. Μόδα, χορό, τραγούδι, προσφορά, φώτα, λάμψη, χαμόγελα και κυρίως πολλή αγάπη και εκατοντάδες παρευρισκόμενους.  

Το Γυναικείο Κίνημα «Άθληση και Υγεία» του Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου, διοργάνωσε μια λαμπερή εκδήλωση μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον τίτλο «Dream Fashion Charity Gala». Η τρίωρη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15/5/2019, στον πανέμορφο χώρο του Royal Garden – Venue, στον Ασπρόπυργο.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, το Γυναικείο Κίνημα «Άθληση και Υγεία», που σκοπό του έχει την προαγωγή του πολιτισμού του τόπου και με γνώμονα την προσφορά, στήριξε με έσοδα από την εκδήλωση τον κοινωνικό φορέα Dreamteam, συνδράμοντας στη δράση του που είναι η προσφορά χαράς σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, αποσκοπώντας σε έναν καλύτερο κόσμο.

Στην εκδήλωση αυτή, την παρουσίαση της οποίας έκαναν ο Πρόεδρος της Dreamteam Χρήστος Πετρίδης και η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γκούβα, το κοινό απόλαυσε στη σκηνή τον fire showman John Poniris και χορευτικά σύνολα από τους Dare to dance, Frezz Prezz, Trudi Emilianou, Dance Soul.

Λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς οι διάσημοι σχεδιαστές Μάικ Νικολάτος, Όλγα Καραβερβέρη και Prince Erotokritos οι οποίοι παρουσίασαν τις καλοκαιρινές τους συλλογές.  

Παρουσιάστηκαν οι γνωστές τσάντες της V&R by Vassilis Borsis,  μαγιό από την εταιρία Erka Mare, ενώ τα καταστήματα Sessile Athens, Root Fashion, Queens, Posto Jeans, Finezza Antoniou, μας παρουσίασαν τις νέες προτάσεις τους. Τα γυαλιά που συνόδευσαν τα μαγιό ήταν του καταστήματος Vision Aid.

Την αμέριστη συνεργασία και τις υπηρεσίες τους προσέφεραν για καλό σκοπό επίσης οι Future Models, Afisso Kamenidis  Graphics, Union Guard security services, Pizza Furtuna, Κοσκέρι ζαχαροπλαστεία καθώς και οι Nick Apostol/video, Jom photography, Photo studio Giorikas. Τον ιδιαίτερο  στολισμό του χώρου ανέλαβε το κατάστημα Beauty Store Χειροποίητες Δημιουργίες.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κος Μελετίου Νικόλαος χαιρέτησε  την εκδήλωση και έγινε ιδιαίτερη μνεία για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων ενώ Ποντιακοί Σύλλογοι παρουσίασαν επί σκηνής έναν καθηλωτικό Πυρρίχιο.

Η εκδήλωσε έκλεισε με τις βραβεύσεις όλων των συντελεστών από επισήμους!

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την αμέριστη στήριξη της βραδιάς και του έργου της!

Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασσερός / catchthemoment.gr – Jom Photography      

Το Books and Style ήταν επίσης Χορηγός Επικοινωνίας.                   

Books and Style

Books and Style