ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

To 1st ATHENS CHARITY WEEK, το πρώτο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, που  διοργανώνεται στις 23-26 Ιουνίου 2019 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τον κοινωνικό φορέα Dreamteam σκοπό έχει να δώσει βήμα και φωνή σε φορείς με κοινωνικό χαρακτήρα, προκειμένου να ενδυναμωθεί και να διαδοθεί το έργο και η δράση τους ενώ παράλληλα να αναδειχθεί η αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

H Dreamteam προάγει τον Πολιτισμό και την Τέχνη και βασικό κοινωνικό της έργο είναι να υποστηρίζει τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα, για έναν καλύτερο κόσμο!

‘’H Dreamteam με κυρίαρχο μέλημα την προσφορά απλόχερα της χαράς αλλά και της συμβολής της απέναντι στο περιβάλλον , ανακυκλώνει τα εναπομείναντα υφάσματα από την βιοτεχνία της μόδας, δημιουργεί παιχνίδια και τα χαρίζει σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα ή νοσοκομεία.’’

Το Athens Charity Week απαρτίζεται από ομιλίες, παρουσιάσεις των φορέων και καλλιτεχνικά δρώμενα, installations από αναγνωρισμένους σχεδιαστές μόδας, ενώ θα πλαισιώνεται από δύο συλλογικές εικαστικές εκθέσεις Ελλήνων καλλιτεχνών με θέμα για τον εθελοντισμό και την προσφορά, με τίτλους ‘’Προσφέρω’’ & ‘’Προσφέρω για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη’’.  Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν με σκοπό να ενισχυθεί η προσέλευση του κόσμου και να δοθεί η ευκαιρία για προσφορά προς τους φορείς που θα συμμετέχουν.

Οι Φορείς που συμμετέχουν εθελοντικά είναι: Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο’’, Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, Σύλλογος Αγαπώ, Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου ‘’Αγκαλιάζω’’,  Ένωση Λογοτεχνών Καλλιτεχνών Ηλιούπολης ‘’Το εργαστήρι’’, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, Γέφυρα Ζωής, Φίλοι της Μέριμνας, Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού, Αρώγμον.  

Οι Έλληνες σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν fashion installations είναι: Μάικ Νικολάτος, Όλγα Καραβερβέρη, Celebrity Skin, Prince Erotokritos, V&R by Vassilis Borsis, Emamnuel Mono, Nene Fashion, Lora Dimoglou.  

Το 1st Athens  Charity Week θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την Κυριακή 23 Ιουνίου ’19 στις 19:00.

#acw #athenscharityweek #dreamteam, #wesharethehappiness #giaenankaliterokosmo

*ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Πειραιώς 160 & Πέτρου Ράλλη

INFO:

Το Σεράφειο του δήμου Αθηναίων είναι ένα σύγχρονο κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας.

Το Σεράφειο είναι ο νέος αστικός προορισμός της Αθήνας. Πολυδιάστατος, προσιτός σε όλες τις ηλικίες, ανοικτός όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Εδώ οι πολίτες μπορούν να βρουν τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, μία νέα αντίληψη για το αστικό περιβάλλον, την σημασία της καινοτομίας, τα οφέλη της δικτύωσης, την ομορφιά της δημιουργικότητας, την πραγματική αξία της κοινωνίας πολιτών.
Όπου κι αν κατοικείς στην Αθήνα, το Σεράφειο είναι ο νέος προορισμός !  


Μια μεγάλη καινοτομία του δήμου Αθηναίων. Μια επένδυση στο μέλλον !   

f: @serafiocityofathens  

www.serafio.gr   

#serafio #cityofathens   

Πρόσβαση: Στάση Κεραμεικός (Μετρό, Γραμμή 3) | Στάση Πετράλωνα (ΗΣΑΠ) | Στάση Κολυμβητήριο (Λεωφορεία: 049, 815 ,914)

Books and Style

Books and Style