ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ: PETER TAMAS

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο Re-Action, στον κινηματογράφο «Δαναός», στην Αθήνα.

Η προβολή έγινε με την λαμπερή παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επισήμων, οι οποίοι γέμισαν – στην κυριολεξία – την αίθουσα.

Παρόντες ήταν, μεταξύ πολλών άλλων, οι Τάνια Τρύπη, Ντίνος Καρύδης, Γωγώ Ατζολετάκη, Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος, Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Τζένη Οικονόμου-Ρίζου, Simone Arnaboldi, Joy Κουμεντάκου, Γιώργος Ζούβελος και Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Το Books and Style, που ήταν Χορηγός Επικοινωνίας, εκπροσωπήθηκε από τον Peter Tamas (φωτογράφος στα πλατό της ταινίας), την Μαίρη Γκαζιάνη (η οποία έπαιξε στο Re-Action) και τον Πάνο Παπαδάκη.

Μετά την προβολή έγινε η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Π.Φ.Π.Ο., καθώς και ομιλίες από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας. Ακολούθησε κοκτέιλ με τους παρευρισκόμενους.

Η ταινία Re-Action (που τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Π.Φ.Π.Ο., του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος) αποτελεί μια συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών, της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης. Η (ομολογουμένως εξαιρετική) σκηνοθεσία είναι του Αρτέμη Σαμοθράκη.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή» και οι 700 θεατές που είχαν την τύχη να κλείσουν εγκαίρως θέση για να την παρακολουθήσουν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγική και συγκινητική ιστορία, με συμπρωταγωνίστρια την υπέροχη σκυλίτσα Ρόξυ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Books and Style

Books and Style