ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Με το μεγάλο καλοκαιρινό Dream Summer Party, η Dreamteam, ευχήθηκε σε φίλους και συνεργάτες ‘’καλό καλοκαίρι‘’! To καθιερωμένο πια event το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 σε πανέμορφο και καταπράσινο κτήμα στο Κρυονέρι Αττικής, είχε όπως όλες οι εκδηλώσεις της Dreamteam και κοινωνικό σκοπό μιας και όλοι οι καλεσμένοι προσέφεραν τροφές για αδέσποτα ζώα και ζώα που ζουν σε καταφύγια, κατόπιν έκκλησης των διοργανωτών!

Οι 300 περίπου καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πλημμύρισαν με ευχές τον Πρόεδρο του κοινωνικού φορέα Dreamteam Χρήστο Πετρίδη που γιόρτασε τα γεννέθλιά του στην εκδήλωση.  Η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γκούβα πάντα χαμογελαστή και δυναμική συντόνισε άψογα τη βραδιά.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων δεκάδες ζωγράφοι, εικαστικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, μοντέλα, φωτογράφοι, επιχειρηματίες, όλοι αγαπημένα πρόσωπα των διοργανωτών. Ξεχωρίσαμε τους  Άννα Αδριανού με τον σύζυγό της Γιάννη Μπότση, Δημήτρη Γιώτη, Μάικ Νικολάτο , Τάσο Τρανούλη, Τζένυ Οικονόμου, Τάνια Νικολοπούλου, Βασίλη Μπόρση, Emmanuel Monno, Έλενα Σερεπίσου – Τακόγλου με τον σύζυγό της Γιώργο, Μίλτο Λάγιο, Γιώργο Χρυσανθακόπουλο, Νικόλα Γεωργανή, Βασίλη Αράπη, Γιώργο Τριανταφύλλου με τη σύζυγό του Ανθή, Βαγγέλη Κάραλη, Κωνσταντίνο Βερούτη, Κωνσταντίνο Σερεπίσο, Ζώη Τριανταφύλλου, Peter Tamas, Πάνο Παπαδάκη, Νίκο Γκινάργυρο, Βασίλη Βιτσιλόγιαννη, Μανώλη Καραμανώλη, Γιώργο Σαρρή και πολλούς άλλους.

Χορηγός του Dream Summer Party ήταν ο γνωστός κομμωτής Γιώργος Ζούβελος – TEO hair design Δροσιάς, ιδρυτικό μέλος της Dreamteam.  Υποστηρικτής ήταν το Limit up café στο Κρυονέρι.

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους τον Σεπτέμβρη όπου θα ξεκινήσουν τα νέα δρώμενα της Dreamteam…για έναν καλύτερο κόσμο!

Η Dreamteam ακόμη μία φορά ευχαριστεί όλα τα μμε που αγκάλιασαν κάθε δράση της!

Φωτογραφίες: Peter Tamas

#dreamteam #dreamsummerparty #giaenankaliterokosmo #wesharethehappiness

Books and Style

Books and Style