ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

‘’Τέχνη απ΄όλα’’ θα έχει η αναδρομική εικαστική έκθεση της δημιουργού Λίας Καραγιαννοπούλου που θα πραγματοποιηθεί στο Trii Art Hub από 23 έως 25 Νοεμβρίου 2019.

Ο τίτλος της έκθεσης, υποδηλώνει την ευφάνταστη ικανότητα της καλλιτέχνιδος και φανερώνει πως σε αυτή την προσωπική παρουσίαση θα φιλοξενηθούν δημιουργίες φιλοτεχνημένες από αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν αναχθεί δικαίως σε έργα Τέχνης. Γρανάζια, μηχανικά κιβώτια, μαχαίρια, σαζμάν, κουτάλια, καμβάδες και τελάρα συνθέτουν τον πυρήνα της έκθεσης στην οποία η Λία Καραγιαννοπούλου με οδηγό την αστείρευτη φαντασία σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ικανότητα, αποδεικνύει πως η Τέχνη έχει απ΄όλα ! Πίνακες ζωγραφικής, κόσμημα, φωτιστικά, ειδικές κατασκευές & διακοσμητικά συμπληρώνουν το παζλ Τέχνης!

Την έκθεση θα προλογίσουν οι: Αράπης Βασίλης – Dr. Της Φιλοσοφίας των Επιστημών / καλλιτέχνης & Πετρίδης Χρήστος – Πρόεδρος Dreamteam / εικαστικός επιμελητής.

 

Τα εγκαίνια της πολύ ιδιαίτερης έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23/11/’19 στις 19:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00.

Η καλλιτέχνις μέσα από την έκθεση ‘’Τέχνη απ΄όλα’’ στηρίζει το Γηροκομείο Πειραιά.

 

Χορηγός έκθεσης: Andriano.Arte

Επικοινωνία – Δημόσιες σχέσεις: Dreamteam #wesharethehappiness

Πληροφορίες στο τηλ.: 698 5015 875 (καθημερινά 12:00 – 20:00)

Γραφιστικά: Σπύρος Λιάλιος

Trii Art Hub: Δράκου 9 Κουκάκι Αθήνα – Στάση Μετρό ‘’Συγγρού Φιξ’’.

Books and Style

Books and Style