ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PETER TAMAS

‘’Τέχνη απ΄όλα’’ είχε η αναδρομική εικαστική έκθεση της δημιουργού Λίας Καραγιαννοπούλου που πραγματοποιήθηκε στο Trii Art Hub στην Αθήνα από 23 έως 25 Νοεμβρίου 2019.

Ο τίτλος της έκθεσης, υποδήλωνε την ευφάνταστη ικανότητα της καλλιτέχνιδος και φανέρωσε πως σε αυτή την προσωπική παρουσίαση φιλοξενήθηκαν δημιουργίες φιλοτεχνημένες από αντικείμενα της καθημερινότητας που έχουν αναχθεί δικαίως σε έργα Τέχνης. Γρανάζια, μηχανικά κιβώτια, μαχαίρια, σαζμάν, κουτάλια, καμβάδες και τελάρα συνέθεσαν τον πυρήνα της έκθεσης στην οποία η Λία Καραγιαννοπούλου με οδηγό την αστείρευτη φαντασία σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ικανότητα, απέδειξε πως η Τέχνη έχει απ΄όλα ! Πίνακες ζωγραφικής, κόσμημα, φωτιστικά, ειδικές κατασκευές & διακοσμητικά συμπλήρωσαν το παζλ Τέχνης!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν σε αυτή την ιδιαίτερη έκθεση Τέχνης με πιο σημαντικό το γεγονός πως πάρα πολλοί εικαστικοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν και τίμησαν την δημιουργό, γεγονός που αποδεικνύει πως πραγματικά η Τέχνη ενώνει!

Την έκθεση προλόγισαν οι: Αράπης Βασίλης – Dr. Της Φιλοσοφίας των Επιστημών / καλλιτέχνης & Πετρίδης Χρήστος – Πρόεδρος Dreamteam / εικαστικός επιμελητής.

Η καλλιτέχνις  μέσα από την έκθεση ‘’Τέχνη απ΄όλα’’ στήριξε το Γηροκομείο Πειραιά.

Η Διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν και επικοινώνησαν το καλλιτεχνικό event!

Χορηγός έκθεσης: Andriano.Arte

Επικοινωνία – Δημόσιες σχέσεις: Dreamteam #wesharethehappiness

Φωτογραφίες: Peter Tamas

Γραφιστικά: Σπύρος Λιάλιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Books and Style

Books and Style