ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ BOOKS AND STYLE ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο Dr. McGill για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σύντομη περιγραφή των θεμάτων:

4 Ώρες
Θέτοντας τις βάσεις: Καταρρίπτοντας τους μύθους για το πώς λειτουργεί η σπονδυλική στήλη και πώς τραυματίζεται. Ανατομικός, βιομηχανικός και κινητικός έλεγχος για τον σωστό καθορισμό της σωστής κλινικής εικόνας.

2 Ώρες
Ερμηνεύοντας τα σημάδια που θα μας οδηγήσουν στην κατανόηση της εικόνας του ασθενούς: Κατανόηση ανωμαλιών στις κινήσεις και στα μοτίβα κινητικών αλυσίδων και δυνατότητες διορθωτικών ασκήσεων για την επίλυση προβλημάτων. Τεστ που θα προκαλέσουν την εμφάνιση της παθογένειας και που παρέχουν καθοδήγηση για τον βέλτιστο σχεδιασμό της άσκησης και την αποφυγή περαιτέρω τραυματισμών.
Διάλεξη και εργαστήριο.

2 Ώρες
Πρόληψη των διαταραχών της οσφυϊκής μοίρας: Κανένας κλινικός γιατρός δεν μπορεί να είναι επιτυχής χωρίς να απομακρύνει την αιτία των προβλημάτων της μέσης σε ασθενείς. Αυτή η ενότητα διδάσκει πώς μπορούμε να εντοπίζουμε τα αίτια και πώς να τα αφαιρούμε.
Διάλεξη και εργαστήριο.

5 Ώρες
Ασκήσεις αποκατάστασης: Βιομηχανική και κλινικές πρακτικές. Πολλές ασκήσεις που έχουν συνταγογραφηθεί σε ασθενείς οι οποίοι δεν έχουν υποβληθεί σε επιστημονική εξέταση. Ο σκοπός αυτού το κεφαλαίου, επιχειρεί να εξηγήσει και να ταξινομήσει τις ασκήσεις για την επιβάρυνση/φόρτωση της σπονδυλικής στήλης, τη χρήση μυών και τη δυνατότητα σταθεροποίησής της. Παρέχονται αλγόριθμοι για την επιλογή της καλύτερης προσέγγισης άσκησης για κάθε άτομο. Η τελειοποίηση της τεχνικής της άσκησης και ο σκοπός της να κάνει την άσκηση ανεκτή και αποτελεσματική.
Διάλεξη και εργαστήριο.

4 Ώρες
Προπόνηση για επιδόσεις: Η σωστή κατάρτιση της μέσης για απόδοση (είτε αθλητική είτε επαγγελματική) απαιτεί διαφορετικές προσεγγίσεις και στόχους από την εκπαίδευση, για την εκπλήρωση των στόχων αποκατάστασης. Ορισμένες από τις τεχνικές που αναπτύσσονται στο έργο μας με αθλητές παγκόσμιας κλάσης, θα εισαχθούν και θα συζητηθούν στο πλαίσιο έγκυρων μηχανισμών και αποδεικτικών στοιχείων. Αυτές περιλαμβάνουν τις προόδους από την καθιέρωση μοτίβων ελέγχου κινητικής αλυσίδας, σταθερότητα, αντοχή, δύναμη, έργο και ευκινησία. Η τυποποίηση ορισμένων από εφαρμογών για την ενίσχυση των επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο θα περάσουν τα σημεία «κολλήματος», και η ανάπτυξη της «υπεροχής» στο οποιοδήποτε άθλημα.
Διάλεξη και πρακτικές συνεδρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ρόκκο Βενιζελος : info@brosdoscience.com – 6974784021 (Viber, WhatsApp)
Αλέξανδρος Θεοφάνοβ: 6944270699

Από τις 17 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ..
Trainbox,
Λεωφόρος Αμαρουσίου 58,
Πεύκη,
115 25,
Αθήνα

Χάρτης

Books and Style

Books and Style