ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού-χιουμοριστικού βιβλίου του Βασίλη Καραναστάση «Ο Οράτιος, το μούτρο κι ένα έγκλημα» Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, ώρα 18:30 Στο ΜΟΝΚ Wine bar (Καρόρη 4 – Μοναστηράκι).

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι συγγραφείς: Ευτυχία Μυσίρη, Τόλης Αναγνωστόπουλος, Αντώνης Καράς.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει τα βιβλία του.

Οπισθόφυλλο:

Ο Οράτιος Χ. είναι ένας ιδιωτικός ερευνητής με αρκετά υποκείμενα ψυχικά νοσήματα, όπως μεταιχμιακό σύνδρομο συναισθηματικής αστάθειας. Αναλαμβάνει την παρακολούθηση νεαρής φοιτήτριας κατ’ εντολή του πατέρα της, του κυρ Παντελή, όμως η ζωή τα φέρνει έτσι και καταλήγει να προσπαθεί να διαλευκάνει τη δολοφονία μιας κοπέλας που εργαζόταν σε κλαμπ.
Αυτό το βιβλίο μπορεί να παρομοιαστεί με αυτοκίνητο, και μάλιστα υβριδικό. Καταρχάς στηρίζεται στο σασί του «Έγκλημα και ταλαιπωρία», με πρωταγωνιστή τον Οράτιο Χ. Ωστόσο, παρότι η βασική ιστορία του είναι αστυνομική, έχει κοινωνικές και πολιτικές αναφορές. Ένα βιβλίο με πλοκή, σασπένς, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πάνω απ’ όλα με χιούμορ.

Βιογραφικό Βασίλη Καραναστάση:

Ο συγγραφέας είναι ενήλικος. Του αρέσει να διαβάζει Σελίν και να βλέπει Μπουνιουέλ. Απεχθάνεται την υποκρισία, τη χλιαρή μπίρα και το γιαούρτι με 2% λιπαρά.
Τα βιβλία του «Έγκλημα και ταλαιπωρία», «Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας» και «Ο Οράτιος, το μούτρο κι ένα έγκλημα» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πνοή.

Πληροφορίες έκδοσης:
Συγγραφέας: Βασίλης Καραναστάσης
Τίτλος: Ο Οράτιος, το μούτρο κι ένα έγκλημα
Σελίδες: 252
Διαστάσεις: 14Χ21
ISBN: 978-618-5520-48-9
Τιμή: 13.50 €
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9/2022
Κωδικός: 22178

Books and Style

Books and Style