Τίτλος: Ώρα να λάμψεις
Συγγραφέας: Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου
Συμβουλές, μυστικά και συνταγές για υγεία, ομορφιά και θετική στάση ζωής
Εκδόσεις Παπαδόπουλος

ISBN: 978-960-569-111-0, Αρ. σελίδων: 176 Τιμή:€ 13,99 Ημ. Έκδοσης: 23/10/2017

Υπάρχει τρόπος να μην πάρω κιλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα;
Υπάρχουν σαλάτες για καλύτερο κυκλοφορικό, ιδανικές για αναιμία και κατά της γήρανσης;
Πώς μπορώ να καθαρίσω οικολογικά τα χαλιά και τις μοκέτες;
Ώρα να λάμψεις: Μια ολιστική προσέγγιση του ευ ζην με λύσεις που βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή μας ζωή

Υπάρχουν βιβλία για ομορφιά. Βιβλία για τη διατροφή. Βιβλία για την οικολογία. Άλλα µε συνταγές μαγειρικής και κάποια για το νοικοκυριό. Ακόμα, υπάρχουν βιβλία που δίνουν συμβουλές για μια καλή ζωή, ή μιλώντας µε όρους φιλοσοφίας του πιο σύγχρονου life coaching… και υπάρχει το νέο βιβλίο που περικλείει όλα τα παραπάνω, φιλοσοφία καλής ζωής, πρακτικές συμβουλές και σπιτικές συνταγές, σε 176 σελίδες!

Μετά την επιτυχία του «Μαγειρεύω καλλυντικά», η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου επιστρέφει με το βιβλίο «Ώρα να λάμψεις», έχοντας ως στόχο να μυήσει τους αναγνώστες της σε έναν τρόπο ζωής που χαρίζει ενέργεια, υγεία και ομορφιά, ενώ παράλληλα φροντίζει το σπίτι και το περιβάλλον. Tο «Ώρα να λάμψεις», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, περιέχει από χρήσιμες συμβουλές και συνταγές για αντιοξειδωτική προστασία και απώλεια βάρους, μέχρι και συμβουλές για την παρασκευή καθαριστικών σπιτιού χωρίς χημικά.

Κοινός άξονας όλων των παραπάνω είναι η αξιοποίηση των πρώτων υλών που είτε υπάρχουν σε αφθονία στην Ελλάδα, είτε είναι εύκολο να βρεθούν στην αγορά, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση χρημάτων. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, οι αναγνώστες θα μάθουν ποια υλικά θεωρούνται «πολυμήχανα» και αξίζουν μια μόνιμη θέση στα ντουλάπια τους και θα ανακαλύψουν συνταγές για χυμούς, αφεψήματα, smoothies, σαλάτες και σούπες που αποτοξινώνουν, τονώνουν και συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. Παράλληλα, θα βρουν μερικές φυσικές συνταγές υγείας, όπως και πρακτικές λύσεις οικιακής και οικολογικής οικονομίας.

Τέλος, η συγγραφέας αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο του βιβλίου της για να δώσει γρήγορες και χρήσιμες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα γύρω από την υγεία, την ομορφιά και τα προβλήματα της καθημερινότητας, δημιουργώντας έτσι έναν μίνι οδηγό ευζωίας.

Το νέο βιβλίο της Μαρίας-Μαρίνας Σεραφειμίδου αποδεικνύει πως η λάμψη, εσωτερική και εξωτερική, είναι εφικτή χάρη στα κατάλληλα μυστικά και συνταγές.

Λίγα λόγια από τη συγγραφέα:
Μετά από χρόνια έρευνας, διαβάσματος, πολλών σεμιναρίων, αλλά κυρίως προσωπικών βιωμάτων και πειραματισμών, έχω καταλήξει σε έναν τρόπο ζωής που πλέον κατάλαβα ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Θα έλεγα ότι πια αυτόν τον τρόπο ζωής – εύκολο, οικονομικό και υγιεινό – έχουμε όλοι µας περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Έβαλα στόχο, λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας όσα έχω μάθει και εφαρμόζω στην πράξη. Ακολουθήστε µε και μάθετε πώς να γίνετε πιο όμορφοι και θελκτικοί, µε λίγα υλικά, κάνοντας οικονομία, αλλά πάντα εύκολα και ποιοτικά.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

*Σε αυτή τη στήλη αναφέρονται οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, όπως φτάνουν σε εμάς, μέσω των εκδοτικών οίκων.

Books and Style

Books and Style