ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

«Στην Αθήνα των Μνημονίων» την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο Polis Art Café, θα γίνει η παρουσίαση του αστυνομικού κοινωνικοπολιτικού θρίλερ του Λαρισαίου συγγραφέα Έκτορα Απέργη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή, με τίτλο «Λερναία Ύδρα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα διαβάσουν οι συγγραφείς Βάσω Παπαδοπούλου, Αντώνης Καράς και Κάκια Ξύδη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…
Στην Αθήνα των Μνημονίων, στην Ελλάδα της κοινωνικής σήψης και διαφθοράς, η επανάσταση γίνεται προσωπική υπόθεση της Μελίνας Νικολαΐδου. Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες κυβερνητικών στελεχών; Ποιος ο ρόλος του αδερφού της και έγκριτου δημοσιογράφου; Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, δύο πιστοί υπηρέτες του νόμου, πολιτικά πρόσωπα και ένας έντιμος σωματοφύλακας ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και δοκιμάζονται στις πιο ακραίες καταστάσεις. Ποιος καθορίζει άραγε τον τρόπο που επέρχεται η Νέμεσις; Είναι ο φόνος ο μόνος τρόπος για την απόδοση ευθυνών;
«Το αίμα θα ξεπλύνει τις αμαρτίες τους. Φοβερή και αμείλικτη η Νέμεσις απέναντι σε όσους βεβηλώνουν τα όνειρά μας…»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Έκτορας Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι λάτρης της σκανδιναβικής λογοτεχνίας και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Το 2014 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά του με τίτλο «Βρες με…» από τις εκδόσεις Ωκεανός. Η «Λερναία Ύδρα» είναι το δεύτερο συγγραφικό του δημιούργημα, απόλυτα επηρεασμένο από τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017,
στις 6 το απόγευμα,
στο Polis Art Café
Πεσμαζόγλου 5,
αίθριο Στοάς Βιβλίου,
Αθήνα.
Τηλ.: 210 3249588.

Books and Style

Books and Style