ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE
(ΠΗΓΗ: ΔΤ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΡΩΜΑ)

Πανάρχαιο δέρμα που γεννήθηκες μαζί με τα άλλα που πορεύονταν σωστά και σπιλώθηκες και εξορίστηκες.


Πανάρχαιο δέρμα που ζαρώθηκες από το φόβο του αίματος και που πόνεσες με τη γέννα της ύπαρξης κι αναρίγησες σε τρυφερά βελούδινα κρεβάτια.

Πανάρχαιο δέρμα που άνοιξες όλους τους πόρους σου για να μυρίσεις την άνοιξη σε ένα ολάνθιστο λιβάδι.

Πανάρχαιο δέρμα που μνημόνευσες τη λύπη, τη χαρά που πέθανε από την απόγνωση, που λαχάνιασε την ελπίδα, πανάρχαιο δέρμα ήρθε η ώρα να ντυθείς το χαμό. Ακόμα και ανέντιμος δικός σου θα γίνει…

Τιμή: 10 €

ISBN: 978-618-84271-9-8

Η Νικόλ Κουρομιχελάκη σπούδασε Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη όπου κέρδισε υποτροφία, αλλά από μικρή ηλικία λάτρευε να ζωγραφίζει έξω από τις γραμμές και τα πλαίσια και να κυνηγά τις λέξεις για να τις φανερώσουν τα νοήματα. Ήταν απόφοιτος Λυκείου όταν κέρδισε το Β’ βραβείο σε διαγωνισμό ποίησης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Αρθρογραφούσε παράλληλα σε τοπική εφημερίδα. Έχει εργαστεί στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς και με παιδιά με ειδικές ικανότητες. Σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος εκπομπής καλλιτεχνικού περιεχομένου (Ραδιοφωνικό Ανθολόγιο), που φιλοξενεί συγγραφείς, ποιητές και καλλιτέχνες. Επιπλέον γράφει στο ηλεκτρονικό περιοδικό Books and Style, όπου έχουν εκδοθεί διηγήματα και ποιήματά της και έχει κάνει παρουσιάσεις συγγραφέων και λογοτεχνών. Η ποιητική της συλλογή «Πρωτόγονο Δέρμα» είναι το πρώτο της βιβλίο και σύντομα θα ολοκληρωθεί και το πρώτο της μυθιστόρημα.

Books and Style

Books and Style