ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Με (αναμενόμενη) επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως και διανοήτριας Παναγιώτας Μπλέτα, «Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» (που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΛΔΕ), στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, στο Κολωνάκι, στις 3 Φεβρουαρίου 2020.

Την παρουσίαση τίμησαν σπουδαίες προσωπικότητες του Ακαδημαϊκού χώρου, όπως ο τ. Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ Αντώνης Δανασής, η καθηγήτρια Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ Νικολίτσα Γεωργοπούλου-Λιαντίνη, η καθηγήτρια του τμ. Φιλολογίας της Σχολής Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ Γιόλα Αργυροπούλου-Παπαδοπούλου, ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου ΕΚΠΑ Σταμάτης Γεωργούλης, καθώς και πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων σημαντικοί ποιητές, συγγραφείς, ηθοποιοί, καλλιτέχνες,μουσικοί, ερμηνευτές, εικαστικοί, δημοσιογράφοι, και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση άνοιξε συμβολικά με τον χαιρετισμό της ηθοποιού Μαρίνας Νικολαίδου εκπροσώπου του ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ», η οποία μετέφερε και τους προσωπικούς χαιρετισμούς της ηθοποιού και προέδρου του ιδρύματος Άννας Φόνσου.

Για τη εκδήλωση μίλησαν:
Δρ. Νικόλαος Αγγελής, Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, Δικηγόρος, Docteur d’ Etat en Philosophie du Droit

Δρ. Γεώργιος Καμιζούλης, Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Υγείας, πρώην Ανώτερο Επιστημονικό Στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Στελεχών Ο.Η.Ε.

Γεώργιος Κανιάρης, Νομικός, Δημοσιογράφος

Παναγιώτης Χαλέμος, Σκηνοθέτης, Δημιουργός του Συνεταιρισμού του Πανελλαδικού Κινήματος Αυτοοργάνωσης και Αυτοδιαχείρισης

Την εκδήλωση χαιρέτησαν:

Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Ποιητής, Συγγραφέας, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Όλγα Κανελλοπούλου-Ντινοδήμου, Ποιήτρια, Συγγραφέας, Πρόεδρος του Συλλόγου Λόγου, Μουσικής και Τέχνης «ΛΙΝΟΣ»

Ιωάννης Καρακασίδης, Πρόεδρος της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΩΜΑΣ»

Μέμη Αναστασοπούλου, Ηθοποιός, Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΙΖΩΝ»

Σάντυ Νικολαρέας, Εικαστικός, Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης και Πολιτισμού

Αντώνης Θαλασσέλης, Ποιητής, Διευθυντής WIT RADIO

Τη Μουσική Επιμέλεια είχε:

Σταματία Χωρεψιμά, Δ/ντρια Χορωδιών & Καθηγήτρια Πιάνου, Αρμονίου Ανωτέρων Θεωρητικών Μονωδίας -Φωνητικής μουσικής με τη συμμετοχή της Χορωδίας της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΩΜΑΣ»

Βίντεο/Φωτογραφία Παρουσίασης: Λευτέρης Σερλής

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΩΜΑΣ», του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΙΖΩΝ» και της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης και Πολιτισμού.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Ραδιόφωνα: «Στης Μουσικής τα Αρώματα» -ERTOPEN, WitRadio, «Ραδιοφωνικό Ανθολογιο»- Fresh Athens Radio Station

Media: BooksAndStyle.gr, now24.gr, Lifespeed.gr, Pireasnews.gr, ΣΦΗΚΑ, ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, PROTAGORASNEWS, Η ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Books and Style

Books and Style