ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Η Σοφία Ανδριανού με τη Νέα Μουσική Παράσταση με τίτλο «Αγαπώ Revolution» εγκαινιάζει τη Νέα Μουσική Σκηνή στον ανακαινισμένο ιστορικό κινηματογράφο τέχνης STUDIO New Star Art Cinema (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Αθήνα) την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, στις 8.30μμ.

Εκλεκτός Καλεσμένος ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της χώρας μας, η φωνή που αφηγήθηκε με έναν μοναδικό, δωρικό & επιβλητικό τρόπο την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ο σπουδαίος Λάκης Χαλκιάς,

[Re-volution : Επανάσταση. Πλήρης στροφή, Περιστροφή]
[Re-volvo: Κυλώ πάλι προς τα εκεί όπου ξεκίνησα, περιστρέφομαι]

«Η Επανάσταση είναι το ταξίδι του Νόστου, που σε φέρνει στο σημείο της αφετηρίας: την Αγάπη. Κάθε Επανάσταση γίνεται από Αγάπη και για την Αγάπη. Από αγάπη για το βέλτιον, για μια καλύτερη ζωή, για μια αλλαγή που θα οδηγήσει στο νέο και ωραίο, το δίκαιο και το ωφέλιμο». Επανάσταση δεν μπορεί να γίνει χωρίς εξέγερση απέναντι στον εχθρό. Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο χειρότερος εαυτός μας. Κάθε Επανάσταση είναι μία μετάβαση. «Μήπως να μεταβούμε από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων μας στον κόσμο της Αλήθειας;;» αναρωτιέται η Σοφία Ανδριανού και παρουσιάζει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ανατροπής.

Τραγούδια που οι στίχοι τους μιλούν για Επανάσταση, Απελευθέρωση, Αγάπη, Εξέλιξη και Έρωτα. «Για να θυμηθούμε, να ενωθούμε, να εγερθούμε, να μας αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε». Έντεχνα, παραδοσιακά και λαϊκά με πινελιές από latin και ροκ προκαλούν –ανατρεπτικά– σε συνύπαρξη τους Μάνο Λοΐζο, Μίμη Πλέσσα, Poll, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Κώστα Χατζή, Σταύρο Ξαρχάκο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Απόστολο Καλδάρα, Nicola Piovani, Κωνσταντίνο Βήτα, Ορέστη Ντάντο, Φοίβο Δεληβοριά, Χρήστο Νικολόπουλο, Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Ανάμεσα στα τραγούδια, πινελιές ποίησης και πεζογραφίας δίνουν νοστιμιά & στολίζουν το μουσικό ταξίδι της παράστασης…

Συντελεστές:
Πιάνο & Μουσική Επιμέλεια: Άκης Μουχλιανίτης
Ακορντεόν: Δήμος Πολυμέρης
Φωτογραφία: Δημήτρης Ασημάκης
Poster: Mr.Hamilton (behance.net/MrHamilton)
Τραγούδι & Concept: Σοφία Ανδριανού.

Ακολουθήστε την Σοφία Ανδριανού στα social media
https://www.facebook.com/sofia.andrianou.9
https://www.facebook.com/andrianousofia
https://www.instagram.com/sofia.andrianou/

Με μια ματιά:
• Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022.
• Προσέλευση: 20:15, Έναρξη: 20:45, Λήξη: 23:00
• Είσοδος: 10€
• Μειωμένο: 8€ (65+, ανεργίας, φοιτητικό, ατέλεια, ομαδικό 10+).
• Κινηματογράφος «STUDIO» NewStar Art Cinema, Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλ.Αμερικής, ΗΣΑΠ Αγ.Νικόλαος, 2108640054.

Το Studio New Star Art Cinema είναι ένας ιστορικός κινηματογράφος τέχνης που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις στους σινεφίλ. Ιδρύθηκε το 1967 από τον Σωκράτη Καψάσκη, κλείνει φέτος 55 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ολική ανακαίνιση. Τοποθετήθηκαν στις δύο κεντρικές κολώνες γιγαντοαφίσες του Σωκράτη Καψάσκη (ιδρυτή του STUDIO) και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου (του τεράστιου Έλληνα Σκηνοθέτη). Ο νέος ιδιοκτήτης Βελισσάριος Κοσσυβάκης πρωτοπορεί: Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία του κινηματογράφου βαφτίζει το κάθε ένα από τα 660 καθίσματα της αίθουσας με το όνομα ενός σπουδαίου Δημιουργού του Ελληνικού και του Παγκόσμιου κινηματογράφου. Σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, διευθυντές φωτογραφίας, μουσικοί, μοντέρ, τεχνικοί, παραγωγοί θα αναγραφούν στα καθίσματα του ιστορικού κινηματογράφου, μια πρωτοβουλία που υποδέχθηκαν θερμά δημοσιογράφοι και κοινό. Επίσης φέτος ο κινηματογράφος ξεκινά νέες δράσεις με Θεατρικές Παραστάσεις καθώς και Συναυλίες και ήδη κοσμεί την αίθουσα ένα πιάνο με ουρά.

https://www.newstarartcinema.gr/
https://www.facebook.com/studiioartcinema
https://www.instagram.com/studionewstarartcinema/

Books and Style

Books and Style