Τίτλος: Όνειρα ξεχασμένα
Συγγραφέας: Γρηγόρης Τριγλίδης
Μυθιστόρημα
Εκδόσεις Ίτανος

ISBN: 978-960-93-8953-2 Αρ. σελίδων: 132 Τιμή: € 12, Ιούνιος 2017

Έπειτα από ένα εργατικό ατύχημα, ο Δημήτρης εισάγεται στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση, όπου νοσηλεύεται για έξι χρόνια.

Η μητέρα του, ως φύλακας άγγελός του, μην έχοντας κανέναν άλλο, στέκει σαν βράχος στο πλευρό του μέχρι την ώρα που οι γιατροί τής ανακοινώνουν πως πρέπει να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή.

Συντετριμμένη, αλλά δίχως να χάσει τις ελπίδες της, την ίδια στιγμή που ο γιος της έχει ελάχιστα δευτερόλεπτα ζωής, τον εκλιπαρεί με όση δύναμη της είχε απομείνει να σηκωθεί!

Ακριβώς τότε συμβαίνει το αναπάντεχο…

Ένα δυνατό μυθιστόρημα που δοκιμάζει τα όρια και τα συναισθήματα. Μία φανταστική ιστορία που πυροδοτεί την αισιοδοξία και την αγάπη για τη ζωή… Όταν ο κόσμος της πραγματικότητας γίνεται «ένα» με αυτόν τον ονείρων…

Βιογραφικό

Ο Γρηγόρης Τριγλίδης γεννήθηκε το 1977 στη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεινε μέχρι τα δεκαοχτώ του. Έπειτα κατατάχτηκε στον στρατό, ακολουθώντας μια πορεία 15 ετών. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τους υπολογιστές, παρακολουθώντας διαδικτυακά μαθήματα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών απ΄ το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, απ΄ όπου απέκτησε την αντίστοιχη πιστοποίηση.
Συνταξιοδοτήθηκε από τον στρατό λόγω τετραπληγίας, η οποία βελτιώθηκε σε τετραπάρεση, χάρη στην αγάπη του για τους δυο γιους του. Τον Ιανουάριο του 2016 έγινε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συγγραφέων Πιερίας.
Το ταλέντο του στη γραφή φάνηκε από μικρή ήδη ηλικία, καθώς άφηνε παντού στο σπίτι χαρτάκια με τις σημειώσεις του. Το «Όνειρα ξεχασμένα» είναι η πρώτη του συγγραφική προσπάθεια.

*Σε αυτή τη στήλη αναφέρονται οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, όπως φτάνουν σε εμάς, μέσω των εκδοτικών οίκων.

Books and Style

Books and Style