ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που μεγαλώνει στην Ελληνική επαρχία της δεκαετίας του 1960.

Έχοντας την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι περισσότερο πέρα από την καθημερινή της ύπαρξη, λαχταράει να καταλάβει το νόημα της ζωής, το νόημα του θανάτου, και το νόημα του δικού της ρόλου σ΄αυτόν τον άγνωστο τόπο όπου νοιώθει ότι έχει βρεθεί.

Η διακαής της ανάγκη να βρει απαντήσεις, την οδηγεί στην Αμερική στα δεκαέξι της χρόνια για να σπουδάσει ψυχολογία. Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο δίνουν τροφή στη σκέψη της αλλά όχι στην ψυχή της.

Έχοντας άσβεστη μέσα της την αναζήτηση, διψώντας ακόμα για απαντήσεις, συναντάει τον Γιόνα , έναν πνευματικό δάσκαλο που μιλάει δια μέσου του μέντιουμ Χάσκα Χάρρισον.

Η Ιωάννα επανασυνδέεται με τη χαμένη της οικογένεια των 2000 χρόνων πριν, στην εποχή των Εσσαίων, μια κοινότητας θεραπευτών, και ξεκινάει έναν κύκλο μαθητείας όπου πολλές από τις ερωτήσεις της αρχίζουν να βρίσκουν απάντηση.

Σύντομα έπειτα, επιστρέφει στην Ελλάδα και αρχίζει να εργάζεται ως πνευματική και ενεργειακή θεραπεύτρια, βοηθώντας άλλους να θεραπευτούν μέσω της κατανόησης της ζωής τους πέρα από τα όρια των συμβατικών αντιλήψεων.

Κάποια χρόνια αργότερα, μια έκπληξη την περιμένει. Μια απροσδόκητη συνάντηση με τον γέρο σοφό που έβλεπε στα όνειρα της σ΄όλη της τη ζωή. Εκείνος της ζητάει να θυμηθεί αυτά που είναι θαμμένα στο παρελθόν, ξετυλίγοντας το νήμα μιας εξαπάτησης. Μπορεί να είναι αυτός ο αρχαίος Έλληνας δάσκαλος της;

Καθώς οι μνήμες της Ιωάννας ξυπνούν, ταξιδεύει σε διάφορες χρονικές εποχές, ανακαλύπτοντας κομμάτια του εαυτού της , στη μέση μια συνωμοσίας που στοχεύει στο να εξαλείψει μια φιλοσοφία που απελευθερώνει το ανθρώπινο πνεύμα.

Είναι δυνατόν μια φιλοσοφία ενδυνάμωσης του ανθρώπου να έχει κρατηθεί κρυφή , από δυνάμεις που επιδιώκουν τον έλεγχο του ανθρώπινου πνεύματος;

Είναι δυνατόν να έχει αλλοιωθεί η Ιστορία;

Το ταξίδι της Ιωάννας την φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις, καθώς με την δική της πραγματική φύση, σε μια εντυπωσιακή ιστορία που ξετυλίγεται δια μέσου του χωροχρόνου.

 

Εκδόσεις : Αυτοέκδοση
Συγγραφέας : Γκολφινοπούλου Ιωάννα
Έτος Κυκλοφορίας : 2019

Books and Style

Books and Style