Τίτλος: Ματζιστέριουμ 3: Το μπρούτζινο κλειδί
Συγγραφέας: Χόλι Μπλάκ, Κασάντρα Κλερ
Μεταφραστής: Αναστάσιος Αργυρίου
Κατηγορία: Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία: Περιπέτεια
Σειρά: Μικρή πυξίδα (για παιδιά και εφήβους)
Εκδόσεις Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-2057-8, Αρ.σελίδων: 336 Τιμή:€ 14,40, Ημ. Έκδοσης: 21/09/2017

Η μαγεία μπορεί να σε σώσει. Η μαγεία μπορεί να σε σκοτώσει.

Υποτίθεται ότι οι μαθητές είναι ασφαλείς στο Ματζιστέριουμ. Υπό την προσεκτική επίβλεψη των μάγων, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη μαγεία για να βάλουν τάξη σ’ έναν χαοτικό κόσμο.

Όμως τώρα το χάος αντεπιτίθεται. Ο Καλ, η Ταμάρα και ο Ααρόν θα έπρεπε να αγχώνονται για κουίζ και διαγωνισμούς μαγείας. Αντί γι’ αυτό, μετά τον θάνατο μιας κοπέλας από το σχολείο τους, είναι αναγκασμένοι να εντοπίσουν έναν ύπουλο δολοφόνο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι η μαγεία μπορεί να αποδειχτεί τόσο καλή όσο και το άτομο που τη χρησιμοποιεί. Στα ακατάλληλα χέρια όμως μπορεί να κάνει τεράστιο κακό αν δεν τη σταματήσει κάποιος εγκαίρως.

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς Ματζιστέριουμ, η Χόλια Μπλακ και η Κασάντρα Κλέαρ μάς παρουσιάζουν ένα σχολείο στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν και όπου ο μοναδικός τρόπος να βρεις την αλήθεια είναι να διακινδυνεύσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις.

Βιογραφικό

Η ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε μια ετοιμόρροπη βικτοριανή έπαυλη όπου η μητέρα της έτρεφε τη φαντασία της με ιστορίες για φαντάσματα. Σήμερα ζει στη Δυτική Μασαχουσέτη με τον σύζυγό της και πολλά κατοικίδια ζώα. Έχει γίνει γνωστή για τη σειρά ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΪΝΤΕΡΓΟΥΙΚ, η οποία μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες και πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
Η ΚΑΣΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ γεννήθηκε στη Τεχεράνη και πέρασε τα παιδικά της χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με την οικογένειά της και μερικά μπαούλα γεμάτα βιβλία. Σήμερα ζει στη Δυτική Μασαχουσέτη με τον σύζυγό της, τις γάτες τους και ακόμη περισσότερα βιβλία. Έχει γίνει γνωστή για τη σειρά Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, η οποία μεταφράστηκε σε 34 γλώσσες, έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.
Στην πρώτη τους γνωριμία πριν από πολλά χρόνια, οι δύο συγγραφείς έκαναν μια τεράστια συζήτηση γύρω από την αγαπημένη τους σειρά παιδικών βιβλίων για έναν μικρό μάγο που πολεμούσε το Κακό. Και μια μέρα αποφάσισαν να γράψουν μαζί τη δική τους σειρά. Τα κινηματογραφικά δικαιώματα του MAGISTERIUM έχουν ήδη πουληθεί ήδη, ενώ τα βιβλία κυκλοφορούν σε 30 χώρες.

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1004094/matzisterioym-3-to-mproyntzino-kleidi#

*Σε αυτή τη στήλη αναφέρονται οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, όπως φτάνουν σε εμάς, μέσω των εκδοτικών οίκων.

Books and Style

Books and Style