ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Μία μεταφορά των καθημερινών περιπλανήσεων, απογοητεύσεων, και επαναλαμβανόμενων επιλογών μας ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, είναι η έκθεση Dilemmas: to arrive at where you started, της αρχιτέκτονος Παγώνας Κανέλλου, που φιλοξενείται στο Τ.Α.F./The Art Foundation μεταξύ 9-14 Οκτωβρίου 2019.

Η χωρική εγκατάσταση της Κανέλλου αναπαριστά, ταυτόχρονα, τη σαφήνεια και την σύγχυση, την ενότητα και την πολλαπλότητα, την καλλιτεχνική συμμετρία και το ασύμμετρο χάος και προϋποθέτει σωματική και διανοητική άσκηση. Οι επισκέπτες της καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ενεργά μονοπάτια που ορίζουν τα έργα, να περιπλανηθούν σε παρακάμψεις, κενά, αδιέξοδα και αμφίβολα νοήματα, και να αντιμετωπίσουν τα δικά τους μικρά διλήμματα, επιστρέφοντας συχνά στο σημείο από το οποίο ξεκίνησαν!!
Μια έκθεση που απευθύνεται σε όσους είναι τολμηροί στις αναζητήσεις τους και γοητεύονται από τα αντιληπτικά μας αινίγματα.

Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 – 20:00

Επιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Κοπίλογλου, μουσειολόγος
Επικοινωνία: Τζένη Οικονόμου, Χρήστος Πετρίδης

(t.a.f.|The Art Foundation, Νορμανού 5 Μοναστηράκι, home@theartfoundation.gr, διάρκεια έκθεσης 9-14 Οκτώβρη 12:00-20:00, είσοδος ελεύθερη)

Books and Style

Books and Style