ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Ρώμη. Καλοκαίρι 1975. Οι διακοπές έχουν αρχίσει, ο κόσμος φεύγει στις παραλίες για δροσιά και διασκέδαση.

Τρεις όμορφοι νεαροί, γόνοι πλούσιων οικογενειών, εγκαταλείπουν την ακριβή γειτονιά τους για να περιπλανηθούν σε πιο λαϊκές γειτονιές με το φιατάκι τους.
Γνωρίζουν δυο έφηβα κορίτσια του απλού λαού, όμορφα και ανέμελα. Τις φλερτάρουν, βγαίνουν μαζί για έναν καφέ και κάνουν παρέα. Μια παρέα αθώα, με βόλτες στην αιώνια πόλη, στα σινεμά και στις καφετέριες της νεολαίας… Μια μέρα τα αγόρια τις προσκαλούν στην πολυτελή παραθαλάσσια βίλα του ενός. Μια αθώα ημερήσια εκδρομή στο γραφικό Τσιρσέο… Κι ενώ όλα δείχνουν φυσιολογικά, η χαρά της διαδρομής και της παρέας, θα καταλήξει σε εφιάλτη…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Πιερ Αντριάν, γεννημένος το 1991, είναι ήδη ένας αναγνωρισμένος συγγραφέας. Τo μυθιστόρημά του La Piste Pasolini κέρδισε τα βραβεία Deux Magots και François Mauriac της Γαλλικής Ακαδημίας, το 2016. Άλλα βιβλία του: Des âmes Simples (βραβεία Roger Nimier και Spiritualité d’ Aujourd’hui 2017). Με τον Φιλιμπέρ Υμ έχει συγγράψει το βιβλίο Le Tour de la France par deux enfants d’ aujourd’hui. Το βιβλίο του ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ βασίστηκε σε ένα αληθινό τραγικό περιστατικό βιασμού και φόνου που συντάραξε την κοινωνία της Ρώμης, της δεκαετίας του ’70, και έγινε και ταινία με τον τίτλο La Scuola Cattolica.

Κωδικός Προϊόντος: ΩΚ 354
Ξένη Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-643-080-0
Ημερομηνία έκδοσης: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022
Σελίδες: 240
Συγγραφέας: Πιερ Αντριάν
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Books and Style

Books and Style