ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Αν γνωρίζατε την ημερομηνία του… θανάτου σας, πώς θα επιλέγατε να ζήσετε; Το μυθιστόρημα που μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες. Best seller στη λίστα των New York Times.

Στο Λόουερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης, κυκλοφορούν φήμες για την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας, ενός περιπλανώμενου μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι μπορεί να πει σε οποιονδήποτε την ημέρα που θα πεθάνει. Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Γκολντ, πηγαίνουν κρυφά για να μάθουν τη μοίρα τους.

Οι προφητείες του ισχυρού μέντιουμ θα επηρεάσουν τις δεκαετίες της ενήλικης ζωής τους. Ο μικρός Σάιμον πηγαίνει στη Δυτική Ακτή για να αναζητήσει τον έρωτα στο Σαν Φρανσίσκο της δεκαετίας του ’80.

Η ονειροπόλα Κλάρα γίνεται ταχυδακτυλουργός στο Λας Βέγκας προσπαθώντας να αναμίξει την πραγματικότητα και τη φαντασία. Ο μεγαλύτερος γυιός, ο Ντάνιελ, πασχίζει να διατηρήσει την ασφάλεια ως στρατιωτικός γιατρός μετά την αποφράδα 11η Σεπτεμβρίου. Και η βιβλιοφάγος Βάργια καταπιάνεται με έρευνες για τη μακροβιότητα, δοκιμάζοντας τα όρια μεταξύ επιστήμης και αθανασίας…

Με τις επιλογές τους τραβούν μια γραμμή ανάμεσα στο πεπρωμένο, στην πραγματικότητα και στις αυταπάτες τους, σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και στον επόμενο.

Μια μαγευτική ιστορία για την οικογενειακή αγάπη και την ισχυρή επίδραση των οικογενειακών δεσμών στον ανθρώπινο ψυχισμό.

Ένα συνταρακτικό μυθιστόρημα εξαιρετικής φιλοδοξίας και βάθους.

 

«Οι Αθάνατοι» της Κλόϊ Μπέντζαμιν
Εκδόσεις Ωκεανός
Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης: 03/2020
ISBN: 978-960-643-021-3
Σελίδες: 554

 

* Πρώτη δημοσίευση στο Books & Style: 7/5/2020

Books and Style

Books and Style