ΝΑΣΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Απο πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα media και τη δισκογραφία, αφού το οικογενειακό περιβάλλον ήταν μέσα στον χώρο αυτό. Ηταν καρμικό, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Αργότερα σπόυδασε programming και development και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη δημιουγία και κατασκευή web sites.

Συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα στον χώρο της τηλεοράσης και του κινηματογράφου όπως ο Λακης Λαζόπουλος, ο Αντώνης Καφεντζόπουλος, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Σημαντικοί σταθμοί ήταν ο Δημήτρης Καλιβωκάς και ο Σπύρος Καλογήρου, ο σκληρός του κινηματογράφου.

Συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Τέμπο στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, στη σειρά «Για μία θέση στον ήλιο» και ηταν η αρχή για να ξεκινήσει μια επιτυχημενη συνεργασία σε πολλές τηλεοπτικές σειρές του Μεγάλου Καναλιού. Ενώ η συνεργασία του με τον Ant1 και τον Μανούσο Μανουσάκη ήταν καρμική στον «Έρωτα κλέφτη» και επειτα στο «Αθώος ή ένοχος». Το 2000 ξεκίνησε με τον Αντωνη Καφετζοπουλο στο «Στακαμαν», στον κινηματογράφο, και λίγο αργότερα με τον Λάκη Λαζόπουλο στο «Ο καλύτερός μου φίλος». Συμμετείχε στη σειρά του Ant1 «Δουρρειος Ιππος» και το 2003 έγραψε το πρώτο θεατρικό του εργο με τίτλο «Ο Δαίμονας». Λίγο αργοτερα ήρθε η συνεργασία του με το STAR Channel και συνεργάστηκε στην τηλεοπτική σειρα του καναλιου «Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα», με τον Απόστολο Γκλετσο και την Βάνα Μπάρμπα.

Το 1998 πήγε στον στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών Σπύρο Γιατρά και του είπε: «Θέλω να με μάθεις να γράφω στιχους και εκείνος δεν του αρνήθηκε. Του είπε απλά: «Γράψε σε ένα χαρτί ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις».

Σήμερα είναι στο πλευρό του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Μακρή, στη διευθυνση επικοινωνίας και δημοσιών σχέσεων της εταιρείας GM Production.

.