ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Η Νεράιδα Ονειρένια της Dreamteam είναι το κεντρικό πρόσωπο στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό ημερολόγιο για το 2020 του πολυβραβευμένου κομμωτή Γιώργου Σαρρή! Η νεράιδα   Ονειρένια έχει το χάρισμα να δίνει χαρά στους ανθρώπους όπως λέει και το ομώνυμο παραμύθι και σε αυτό το ημερολόγιο επιθυμεί μέσα από τις θετικές παγκόσμιες/διεθνής ημέρες κάθε μήνα να μοιράσει χαρά στον κόσμο!

Στο κάλεσμα της Ονειρένιας, ανταποκρίθηκε πλήθος γνωστών προσώπων που με χαρά συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο νέο ημερολόγιο!  Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την μετάδοση και μεταλαμπάδευση του θετικού μηνύματος της κάθε Διεθνούς ή Παγκόσμιας Ημέρας με τελικό στόχο την ενίσχυση του έργου του κοινωνικού Φορέα Dreamteam που είναι η στήριξη των παιδιών, των ζώων και του περιβάλλοντος. Το γνωστό πια #oneiraki, το παιχνίδι της Dreamteam που γεννιέται από τα εναπομείναντα υφάσματα της μόδας και χαρίζεται σε παιδιά που βρίσκονται σε νοσοκομεία, ιδρύματα και ορφανοτροφεία για να τους δώσει χαρά, πρωταγωνίστησε στις φωτογραφίες και αγκαλιάστηκε από όλους!

Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, σχεδιαστές, μοντέλα, αθλητές, κομμωτές κ.α  δίνουν δυναμικά το παρόν στο νέο ημερολόγιο! Συγκεκριμένα συμμετέχουν: Ευθύμης Ζησάκης, Γιώργος Χειμωνέτος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ερωτόκριτος Κιμνιώνης, Γιώργος Δρίτσας, Δημήτρης Γιώτης, Λάζαρος Βασιλείου, Αθηνά Καμπάκογλου, Μαρία Μπακλαβά, Φιλίτσα Καλογεράκου, Βαγγέλης Σαμιώτης, Τάνια Κοφινιώτη, Χριστίνα Κοχλατζή, Δάφνη Κεφαλά, Ναταλία Ρίζου, Χάρης Τσαπέλης, Κωνσταντίνα Χαχλάκη, Φρίντα Θεολόγου, Άγγελος Χρηστίδης, Γιώργος Σαρρής, Αναστασία Γκούβα, Χρήστος Πετρίδης,  Σταυρούλα Πετρίδη.

Το μακιγιάζ ανέλαβε χορηγικά η γνωστή σχολή ‘’Freddy Make Up Stage’’ και τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα ‘’George Sarris Hair Expert’’. Την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις ανέλαβε η Dreamteam. Το ημερολόγιο είναι συμπαραγωγή του Γιώργου Σαρρή με την Dreamtem, για έναν καλύτερο κόσμο!

Την νεράιδα Ονειρένια έντυσε ο Οίκος Τρανούλη. Τις πολύ ιδιαίτερες χειροποίητα ζωγραφισμένες μπλούζες που φορέθηκαν στις φωτογραφίσεις, φιλοτέχνησε ο Γιάννης Αλεξανδράκης / Jalex αποκλειστικά με το θέμα του ημερολογίου!

Το νέο ημερολόγιο αναμένεται να παρουσιαστεί στις 11 Δεκεμβρίου στον λαμπερό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ του Δήμου Αθηνών, παρουσία όλων των συντελεστών!

Σε λίγες ημέρες θα έχετε νεότερα…!

 

Φωτογράφοι ημερολογίου: Λευτέρης Μυλωνάκης – Άρης Ρουπίνας

Backstage / φωτογραφίες άρθρου: Peter Tamas  – Λευτέρης Μυλωνάκης

#dreamteam #wesharethehappiness #oneiraki #giaenankaliterokosmo

Books and Style

Books and Style