Τίτλος: Όλοι γι’ αυτό μιλούν
Συγγραφέας: Φανή Φλαγκ
Ξένη Λογοτεχνία
Εκδόσεις Ωκεανός

ISBN: 978-618-5284- 31-2, Αρ. σελίδων: 608 Τιμή: € 17,40 Ημ. Έκδοσης:10/2017

New York Times best seller

Έλμγουντ Σπρινγκς. Μια συνηθισμένη μικρή επαρχιακή αμερικάνικη πόλη. Όμορφη, γραφική, με χαριτωμένους κατοίκους. Κι όμως, κάτι παράξενο συμβαίνει στο νεκροταφείο της… Μια νύφη δι᾽αλληλογραφίας, η Κατρίνα. Ένας γοητευτικός σύζυγος, ο Λόρντορ Νόρτστρομ.

Και γείτονες, πολλοί γείτονες, που βλέπουν, ακούν, παρακολουθούν και ψιθυρίζουν… Άνθρωποι που ζουν, ερωτεύονται, φέρονται με μυστηριώδεις και απρόσμενους τρόπους… και πεθαίνουν…

Ο Λόρντορ Νόρντστρομ δημιούργησε, όχι μόνο μια ζωντανή πόλη που γνώρισε ευημερία και πρόοδο και μετά τον θάνατό του, αλλά και έναν όμορφο χώρο αιώνιας ανάπαυσης για την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές του, όταν θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, φυσικά! Στο Στιλ Μέντοουζ συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα και όλοι στην πόλη μιλούν γι’ αυτά.

Με εφόδια τη ζωηρή φαντασία, την ευρηματική πένα και τη βαθιά κατανόηση του χαρακτήρα και της καρδιάς των ανθρώπων, η λατρεμένη Φάνη Φλαγκ υφαίνει μια αξέχαστη ιστορία για τη ζωή, τη ζωή μετά τον θάνατο, και όλα όσα συναρπαστικά συμβαίνουν σε απλούς ανθρώπους. Στο Όλοι Γι’ αυτό Μιλούν, μας θυμίζει πως η κοινότητα είναι πνοή, η ζωή ένα δώρο και πως η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.

Βιογραφικό

Η Φάνη Φλαγκ διακρίθηκε ως ηθοποιός και σεναριογράφος στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο. Είναι η επιτυχημένη συγγραφέας των μπεστ σέλερς Daisy Fay and the Miracle Man∙ Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe∙ Welcome to the World, Baby Girl!∙ Standing in the Rainbow∙ A Redbird Christmas∙ Can’t Wait to Get to Heaven∙ I Still Dream About You∙The All- Girl Filling Station’s Last Reunion και The Whole Town’s Talking. Το σενάριο της Φλαγκ για την ταινία Πράσινες Τηγανητές Τομάτες ήταν υποψήφιο στα βραβεία Όσκαρ και στα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Συγγραφέων, και κέρδισε το σημαντικό βραβείο Scripter ως καλύτερο σενάριο της χρονιάς. Η Φάνη Φλαγκ είναι επίσης νικήτρια του Διαγωνισμού Harper Lee. Ζει ευτυχισμένη μεταξύ Καλιφόρνιας και Αλαμπάμας.

http://www.oceanosbooks.gr/product

*Σε αυτή τη στήλη αναφέρονται οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, όπως φτάνουν σε εμάς, μέσω των εκδοτικών οίκων.

Books and Style

Books and Style