ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Η πρώτη μη εμπορική ταινία Re-Action -που αγκαλιάστηκε από το κοινό με μεγάλο ενθουσιασμό- θα προβληθεί στο θέατρο του ΙΜΚ, στα πλαίσια της εκδήλωσης του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», για την παράδοση του 9ου Σκύλου Οδηγού του Κέντρου, της αγαπημένης όλων των θεατών, της Ρέας.

Η Ρέα, συμπρωταγωνίστρια της σκυλίτσας Roxy στην ταινία, έχοντας τελειώσει την εκπαίδευσή της στα χέρια της εκπαιδεύτριάς της, έφτασε η ώρα να παραδοθεί ως ένας ακόμη Σκύλος Οδηγός που θα προσφέρει τις γνώσεις της σε ένα άτομο με οπτική αναπηρία, για μια καλύτερη καθημερινότητα, αυτόνομη και με ασφάλεια.Η ταινία:

Το σενάριο της φιλοζωικής μη εμπορικής ταινίας Re-Action, υπογράφεται από τους Αλέξανδρο Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Αρτέμης Σαμοθράκης.

Η ταινία διαπραγματεύεται την επιρροή που έχουν τα σκυλιά στον άνθρωπο και τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα από την πολύτιμη σχέση που αναπτύσσεται.

Συμμετέχουν: Τάνια Τρύπη, Ντίνος Καρύδης.
Συμπρωταγωνιστούν: Γιάννα Ζιάννη Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Τζένη Καζάκου Δημήτρης Παπαδάκης.
Σε ρόλο guest εμφανίζονται: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Δημήτρης Μηλιόγλου, Γιώργος Μαυρίδης και πολλοί άλλοι.Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Περίληψη ταινίας:

Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και αποφασίζει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε, η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου; Πώς ένας σκύλος οδηγός θα αλλάξει την ζωή ενός ατόμου με πρόβλημα όρασης;

Πληροφορίες:

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας),
Ταύρος, Τ.Κ. 177 78,
Τηλ. 210 3418550 – 210 3418579
Διάρκεια ταινίας: 1.30 ώρα.

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του Σκύλου Οδηγού Ρέα στην Χειρίστριά της, για να ξεκινήσουν την πολύτιμη συνεργασία τους.
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα προσέλευσης: 7:30
Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνουν τηλεφωνικά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τηλ.: 210 3518579.

Επίσημο τρέιλερ ταινίας:

Promo video Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:

Πληροφορίες: Κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» – Τηλ. 210-5200140 και 6932414189
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Τηλ. 210 3518579

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΑΜΕΑ: «ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με Εταίρους: Tο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (E.O.T.), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών (Π.Σ.Τ.), τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος (Φ.Τ.Ε), την Πανελλήνια ΕνωσηΑμφιβληστροειδοπαθών (Π.Ε.Α) και το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων (Ε.Κ.Ε.Σ).Βερανζέρου 31, 104 32 Αθήνα Τηλ.: 210 52 00140 – 6932414189, www.greekguidedogs.com,e-mail: info@greekguidedogs.com
και
Facebook: Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος-GreekGuideDogs

Books and Style

Books and Style