ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Με επιτυχία στέφθηκε ο στόχος που έθεσαν οι Έλληνες και Ξένοι Δημιουργοί GFC με τον Σύλλογο «Αγαπώ Εθελοντισμό», την Πρόεδρό του κυρία Έλενα Σερεπίσου, τις κυρίες Αναστασία Γκούβα και Αγγελική Παναγιωτοπούλου και τους κυρίους Μαρίνο Αγιασμένο και Άρη Ρουπίνα (art director του tv promo spot των εκδηλώσεων), για την ενίσχυση του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος μέσω της Τέχνης και των δύο εικαστικών εκθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στην MegArt Gallery στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 55 καλλιτεχνών. Το φιλότεχνο κοινό έδωσε δυναμικά το παρόν και έμπρακτα μετέφρασε την αγάπη του για την Τέχνη και τα παιδιά, αγκαλιάζοντας αυτή την πρωτοβουλία στήριξης του Ιδρύματος.

Ο κουμπαράς γέμισε και παραδόθηκε στη διευθύντρια του ΙΚΕ Χατζηπατέρειο κυρία Όλγα Λεβέντη, μαζί με την υπόσχεση όλων πως θα είναι κοντά τους σε κάθε βήμα! Η δράση αυτή είναι η πρώτη για το 2018 και στη συνέχεια θα πολλαπλασιαστεί με παρεμφερή αλλά και διαφορετικά projects, που τελικό στόχο θα έχουν τη παροχή βοήθειας με κάθε τρόπο στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για τη στήριξη του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος, πολύτιμη στάθηκε και η συμβολή του σκηνοθέτη κύριου Αρτέμη Σαμοθράκη, του ιατρού και σεναριογράφου κύριου Αλέξανδρου Κατσάρη και του ηθοποιού κύριου Θοδωρή Ανθόπουλου, οι οποίοι αφιλοκερδώς και εθελοντικά δημιούργησαν το τηλεοπτικό spot για τη στήριξη του.

Αξιοσημείωτη βέβαια είναι και η αμέριστη βοήθεια των ΜΜΕ που συνέβαλαν καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου με τη προβολή και επικοινωνία των δρώμενων. Το www.booksandstyle.gr θα είναι, φυσικά, πάντα δίπλα στο πλευρό των καλλιτεχνών και του ανθρωπιστικού έργου τους.

Για όποιον επιθυμεί να προσφέρει και να βοηθήσει το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας Χατζηπατέρειο που αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:
133/480026-53.

Supporting tv spot link:

Books and Style

Books and Style