Τίτλος : Το κέρδος της αμφιβολίας
Συγγραφέας : Νατάσσα Εξάρχου
Ελληνική Πεζογραφία/Λογοτεχνία
Εκδόσεις Ωκεανός

ISBN: 978-618-5284- 20-6 Αρ. σελίδων: 560 Τιμή: € 17,96 Ημ. Έκδοσης: 6/2017

Τότε, τα διλήμματα ήταν ανώδυνα και πνιγόμασταν σε μια κουταλιά νερό. Όσο μεγαλώναμε όμως, όλο και πιο δύσκολες αποφάσεις καλούμασταν να πάρουμε και ποτέ δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για το ποιόν δρόμο να διαλέξουμε. Μόνο το αποτέλεσμα μπορεί να μας δικαιώσει ή να μας κατατροπώσει, μα τότε είναι αργά.

Τρεις άνθρωποι: H Χριστίνα, ο Μαρκ, ο Ιωακείμ
Τρεις δεκαετίες: ’90s, ’00s, 2012
Τρεις πόλεις: Αθήνα, Μαδρίτη, Γενεύη

Τέλη δεκαετίας ’90. Η Britpop κερδίζει την Grunge, το παρόν μοιάζει ανέμελο και το μέλλον λαμπρό και η Χριστίνα ενηλικιώνεται γράφοντας Πανελλήνιες και περνώντας στο Πανεπιστήμιο. Οι σπουδές της θα της χαρίσουν όχι μόνο εμπειρίες αλλά και μια γνωριμία που θα καθορίσει το μέλλον της. Στο παράλληλο σύμπαν, ο Ιωακείμ κουβαλάει δίψα για επιτυχία, όρεξη για ζωή και βρίσκει σχεδόν πάντα τον στόχο του, ενώ ο Ελβετός Μαρκ, στις αρχές των ’00s, κάνει τη μεγάλη στροφή για να αλλάξει ουσιαστικά τη ζωή του και να είναι ελεύθερος. Το 2006, όταν ο πυρετός των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πια τελειώσει, ένα ταξίδι της Χριστίνας στη Μαδρίτη θα φέρει εκπλήξεις και ανατροπές…

Βιογραφικό

Η Νατάσσα Εξάρχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε χρηματοοικονομικά στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
ενώ παράλληλα πήρε πτυχίο πιάνου, δίπλωμα σολίστ και πτυχίο αρμονίας από το Εθνικό Ωδείο. Σήμερα εργάζεται στην οργάνωση εκδηλώσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος ενώ έχει διδάξει πιάνο, έχει δουλέψει στο οικονομικό τμήμα μεγάλων εταιρειών, αλλά και ως στιλίστρια για φωτογραφήσεις μόδας σε περιοδικά – και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ασχολείται ερασιτεχνικά και με το σχέδιο μόδας. Το 2010 κυκλοφόρησε η πρώτη της συγγραφική δουλειά, το Αφήστε το βιογραφικό σας, από τις εκδόσεις Introbooks.
Από τις εκδόσεις Ωκεανός κυκλοφορεί το βιβλίο της Το κέρδος της αμφιβολίας.

*Σε αυτή τη στήλη αναφέρονται οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, όπως φτάνουν σε εμάς, μέσω των εκδοτικών οίκων.

Books and Style

Books and Style