ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN DOE

Από τις 28 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα (μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2018), θα παίζεται η παράσταση «Το ελεύθερο ζευγάρι», μια ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη από το έργο των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε, σε σκηνοθεσία του Αλεξανδρου Λιακόπουλου, στο θεατρο Μπέλλος.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 18:30, σε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα, από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται φρεσκαρισμένο με σαρωτικές αλλαγές στο «θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ», που φέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας.

Λίγα λόγια για το έργο…

Εκείνη… εκείνος… ο γάμος τους… οι απιστίες του… ο εραστής της… οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας… η ζήλια τους… η αγάπη τους… και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και μουσική επένδυση Αλέξανδρου Λιακόπουλου και σε απόδοση και διασκευή Γιώργη Κοντοπόδη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργης Κοντοπόδης, Νίτσα Μαμουζέλου.

Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά

Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ
Κέκροπος 1, Πλάκα
Τηλέφωνο 210 3229889
Email : fga.theatre@gmail.com

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30, Κυριακή στις 18:30

Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων), 5 ευρώ (ατέλειες)

Πρεμιέρα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και παραστάσεις έως 28 Ιανουαρίου 2018.

Books and Style

Books and Style