ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο Re-Action, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 12:30 μ.μ., στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στην Αθήνα.

Η προβολή θα γίνει παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων. Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Π.Φ.Π.Ο., του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο», και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος. Η ταινία Re-Action αποτελεί μια συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών, της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης. Η σκηνοθεσία είναι του Αρτέμη Σαμοθράκη.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι: «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή».

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.

Συμμετέχουν οι Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ.

Ως guests συμμετέχουν οι Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη και Joy Κουμεντάκου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Π.Φ.Π.Ο., καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας.

Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει cocktail. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΑΝΑΟΣ,
Λ. Κηφισίας 109
Μετρό Πανόρμου
Ώρα προσέλευσης 12:30

*Το Books and Style είναι Χορηγός Επικοινωνίας.

Books and Style

Books and Style